Designed by Freepik

Ponekad ključ sreće leži u prepuštanju i čekanju da vas ona nađe sama. Strpljenje i srce puno nade će vas odvesti na pravo mjesto. Ostavite otvoren prozor kako bi magija mogla naći put do vas. Uživajte u sadašnjem trenutku s vjerom da će sutra biti još bolje, to je recept za neizmjernu sreću!

atma.hr – 78




One najbolje stvari će doći u vaš život u onom trenutku kad se budete najmanje nadali. Ponekad ključ sreće ne leži u njegovoj potrazi, već u prepuštanju i čekanju da vas ona nađe sama. Strpljenje i srce puno nade će vas odvesti na pravo mjesto.

Razmislite dobro, jesu li se u vašem životu dogodili neobjašnjivi, nevjerojatni preokreti događaja? Ponekad se previše oslanjamo na budućnost koju smo sami iskreirali u svojoj glavi, ali u stvarnosti se jednostavno morate osloniti malo i na planove koje ima sudbina.

Budite strpljivi i naučite čekati, jer će sve dobiti smisao kad se najmanje budete nadali. Dovoljno je samo da joj vjerujete i da ne zaboravite da ste glavni lik svog života i da zaslužujete samo ono najbolje.

Ovo možda zvuči kao teško ostvarivo, ali nekad je strpljenje najbolja opcija koju možete izabrati. Jasno je da se treba truditi, ali nekad ni svi napori ovog svijeta ne mogu pomoći da dobijete sve što ste vi zamislili i u roku kojem ste zamislili.

atma.hr – 39

Budite strpljivi i okružite se pozitivnim mislima. Kako mislimo, takve stvari nam se i događaju. Ostavite otvoren prozor kako bi magija mogla naći put do vas.

Ako vjerujete da zaslužujete sreću, onda ćete je i dobiti. Pozitivan stav igra veliku ulogu u životu i ostvarivanju ciljeva. Opustite se i shvatite život kao jednu veliku igru, najbolje u životu se često dogodi nenadano, neočekivano.

Najbolje tek slijedi

Kada se vodite ovom mišlju, lakše je ići naprijed i kretati se ka uspjehu. Razumije se da nitko ne može baš svakog dana biti dobro raspoložen, ali ukoliko se trudite da većina vremena bude takva, život se automatski mijenja iz korijena.

Ukoliko danas počnete živjeti po ovom principu, naredne godine u ovo vrijeme, kada se osvrnete iza sebe, primijetit ćete da se situacija drastično promijenila na bolje.

Uživajte u sadašnjem trenutku s vjerom da će sutra biti još bolje, to je recept za neizmjernu sreću.

atma.hr – 78




Ako ne ide po planu, ide po sudbini

Ljudi prave planove, ali se oni nerijetko ne ostvare.

Možda trenutno niste na mjestu gdje biti, možda vaš posao nije najidealniji ili želite veći stan, ali s pozitivnim stavom, vjerom u sebe i strpljenjem sve je moguće.

Ništa u Svemiru ne postoji slučajno, bez smisla i bez dopuštenja.

Sve što je plemenito i uzvišeno, djelo je Božje.

Sve što vidimo kaotično, Bog zna zašto je tako dopustio i dokle je dopustio.

stil.kurir

25 BHAGAVAD GITA

BHAGAVAD-GITA

Dragulj svjetske književnosti - mudrost bez granica

Istina koju objavljuje je univerzalna i vječna, te je kroz tisućljeća nadahnjivala velike mislioce, teologe i filozofe istoka i zapada; Sokrata, Goethea, Schopenhauera, Einsteina, Junga i mnoge druge.
G.W.F. Hegel: “Bhagavad-gita je sposobna dati nam pravo shvaćanje univerzalnosti i uzvišenost religije.”
Albert Einstein: “Dok čitam Bhagavad-gitu, jedino pitanje koje mi se nameće jest kako je Bog stvorio svemir. Sve ostalo, suvišno je.”

926 stranica, tvrdi uvez, 16 slika u boji

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here