Možda zbog ovog postanemo bolji ljudi, više humani nego ikad. Možda osvjestimo da smo svi isti i da nema razlike. I da ono što činiš onome do sebe, učinio si sebi.

Jer smo svi jedno i trebali bismo tako postupati.

Možda konačno isplivaju prave životne vrijednosti. Pa osvijestimo životne prioritete i vratimo se njima. Vratimo se sebi i onima koje najviše volimo.

I vrijeme sa njima više nikad ne shvatimo zdravo za gotovo.

atma.hr – 78
Vjerujem da je ovo vrijeme velikog buđenja. Nove stvarnosti koja će se izroditi iz svega ovoga. Nekih novih nas. Nadam se u što većem broju…

Koji nećemo bezglavo juriti u stresnom ritmu života za još više ovoga ili onoga. Koji ćemo se više posvetiti svom zdravlju i zdravlju ove divne planete koja je konačno prodisala. Koji ćemo shvatiti da nije sve u materijalnom i da je potreban balans da bismo počeli kvalitetno živjeti.

I tko zna… Možda ovo vrijeme donese više oprosta. Više empatije. Više razgovora sa onim do sebe. Više topline u naše odnose…

Tko zna.

A trenutno najviše što možemo učiniti je biti odgovorni pojedinci. I vjerovati u najbolji ishod.

Čuvajte sebe i svoje, dragi moji. ♥️

Iva Bradarić 

https://suncanastrana.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

93 LJUBAV U KNJIZI

Ljubav u knjizi

Bezuvjetna ljubav i Ho’ponopono u praksi

Neke od najljepših tekstova o Ljubavi napisao je Nenad Ljubić. Znaju to svi koji prakticiraju Ho’oponopono, drevnu havajsku tehniku baziranu na ljubavi i zahvalnosti.

Neno je pišući o Ljubavi pisao i o Ho’oponoponu, a pišući o Ho’oponoponu pisao je o Ljubavi. Kod njega, to dvoje je poput udaha i izdaha.

Potaknut prelijepim komentarima i traženjima da se te misli i riječi pretoče u knjigu, Neno je i napisao LJUBAV U KNJIZI.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here