Možda zbog ovog postanemo bolji ljudi, više humani nego ikad. Možda osvjestimo da smo svi isti i da nema razlike. I da ono što činiš onome do sebe, učinio si sebi.

Jer smo svi jedno i trebali bismo tako postupati.

Možda konačno isplivaju prave životne vrijednosti. Pa osvijestimo životne prioritete i vratimo se njima. Vratimo se sebi i onima koje najviše volimo.

I vrijeme sa njima više nikad ne shvatimo zdravo za gotovo.

atma.hr – 78
Vjerujem da je ovo vrijeme velikog buđenja. Nove stvarnosti koja će se izroditi iz svega ovoga. Nekih novih nas. Nadam se u što većem broju…

Koji nećemo bezglavo juriti u stresnom ritmu života za još više ovoga ili onoga. Koji ćemo se više posvetiti svom zdravlju i zdravlju ove divne planete koja je konačno prodisala. Koji ćemo shvatiti da nije sve u materijalnom i da je potreban balans da bismo počeli kvalitetno živjeti.

I tko zna… Možda ovo vrijeme donese više oprosta. Više empatije. Više razgovora sa onim do sebe. Više topline u naše odnose…

Tko zna.

A trenutno najviše što možemo učiniti je biti odgovorni pojedinci. I vjerovati u najbolji ishod.

Čuvajte sebe i svoje, dragi moji. ♥️

Iva Bradarić 

https://suncanastrana.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Sun%C4%8Dana-strana-%C5%BEivota-947580778669963/

93 TUGA KOJA ISCJELJUJE

Tuga koja iscjeljuje

tuga koja iscjeljuje

Priče o smrti, životu i oporavku

Tugovanje je proces kroz koji je nužno proći; ono je posao, i to vrlo mukotrpan posao, ali ako ga obavimo, ono će raditi za nas. Prirodan proces tugovanja pomoći će nam da ozdravimo, da budemo učinkoviti u životu i da pronađemo način da ga ponovno izgradimo.

Mnogi od nas nisu sigurni kako se odnositi prema smrti i ne znaju kako iskreno o njoj razgovarati s prijateljima i obitelji. Bilo da se radi o suočavanju sa smrću partnera, roditelja, djeteta, brata ili sestre, ili pak vlastite smrti, trebamo shvatiti da je tugovanje težak, ali nužan proces u iscjeljivanju.

Ova knjiga pokazat će vam da se ono nikada ne okonča, ali će nam omogućiti dublje razumijevanje sebe koje ćemo s vremenom osjećati kao rast te nam obnoviti vjeru u život.

Prethodna objavaBolest je uvijek tu, kao i zdravlje
Slijedeća objavaMuško načelo u ženi
Avatar photo
Ja sam samo Iva. Nije bitno moje porijeklo, zanimanje ili radno iskustvo. Već poruka koju vam prenosim, a nastala je kao rezultat prolaska kroz razna životna iskustva koja su naše lekcije i čine nas jačima. Mudrijima. Naravno, ako im to dozvolimo i prepustimo im se, te dopustimo Životu da izvuče ono najbolje iz nas. Uz sve to, tu je dugogodišnji rad na sebi uz mnoštvo knjiga, seminara i radionica. Želim da vam moje iskustvo pomogne na vašem putu. Da vam otvori vidike, olakša boli i osvjetli put. I ako će se ijedan od vas zbog mojih riječi osjećati bolje, moja misija je ispunjena. Sa ljubavlju i radošću sam tu za vas.