Art: Eduardo Rodriguez Calzado / EduardoRodriguezCalzado.com

Bilo mi je potrebno 39 godina da to shvatim… i sada kad sam konačno svjesna toga, morala sam to podijeliti s vama, napisala je jedna kolumnistica.

atma.hr – 78
Jedna majka, kolumnistica i žena s punih 39 godina otkrila je bit ljepote kojoj sve žene tako uporno teže. Ovo je njena priča:

“Otkrit ću ti jednu veliku tajnu: Danas si jako lijepa!

Bilo mi je potrebno 39 godina da to shvatim, i sada kad sam konačno svjesna toga, morala sam to podijeliti s vama.

Evo kako sam to shvatila:

Dok se pripremam da zakoračim u četrdesetu godinu života, voljela bih da sam tek napunila trideset. S punih trideset imala sam 10 kilograma manje nego sad. Nisam imala bore na licu, podbradak, niti sam na Googleu pretraživala riječi poput “botoks”. Kupovala sam stvari na dječjem odjelu.

Kada sam imala trideset, bila sam lijepa, ali to nisam znala.

atma.hr – 39

Bila sam fokusirana samo na one negativne stvari – onih pet kilograma viška, grudi koje su se nakon dojenja počele opuštati i trbuščić koji mi je ostao nakon trudnoće.

Željela sam da ponovo imam dvadeset.

Kada sam imala dvadeset godina, bila sam 10 kilograma mršavija, sa zategnutim trbušnjacima i bedrima, grudi su mi bile pune i čvrste i nisam ni pomišljala na to da se na guzi mogu imati rupice – i zadovoljno sam nosila bikini.

Kada sam imala dvadeset, bila sam prelijepa, ali to nisam znala.

Bila sam fokusirana samo na one negativne stvari – uspoređivala sam se s curama koje su bile mršavije i ljepše od mene, imale ljepšu kožu i prirodno plavu kosu. Željela sam biti kao one.

Sada kada sam na pragu četrdesete, gledam svoje fotografije sa 30 godina i vidim jednu prelijepu ženu. Gledam svoje fotografije sa 20 godina – vidim jednu predivnu djevojku.

atma.hr – 78
Sada znam da kada sa svojih 50 godina budem gledala svoje slike sa 40, vidjet ću jednu lijepu ženu.

Što to znači?

Znači da sam i danas lijepa. Baš kao i ti!”

stil.kurir.rs

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo "ja" Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here