Pristupite životu otvorenog uma i sa stavom „što-mogu-učiniti-da-to-funkcionira“. Vješto upotrijebite svoju volju kako biste poboljšali kreativni proces, umjesto da ga kočite. Voljnost je unutarnja budnost koja povećava vezu između naše ljudske i božanske prirode. To je praksa postojanosti, prijemljivosti, spremnosti i odgovora – ne nužno tim redoslijedom.

atma.hr – 52
To znači da možete poremetiti status quo, kako unutar sebe tako i kod drugih, izazivajući kretanje izvan sadašnjih načina razmišljanja. Upamtite, nije samo naše vanjsko svjetovno ja u stalnom stanju evolucije, već i naše unutrašnje, duhovno ja dok shvaćamo što znači pripadati višem svijetu.

Jeste li spremni poništiti svoje sustave vjerovanja kako biste ubrzali promjenu?

Novi načini prihvaćanja sadašnjeg trenutka koji se odvija proizlaze iz otpuštanja emocija cijelog spektra, od arogancije do bezvrijednosti, od pasivnosti do agresije; sve ukorijenjeno u stidu. Postoje stvari koje se žele dogoditi u prirodnom tijeku života. Ništa se ne može se prisiliti na postojanje niti na nestajanje.

Volja potiče perspektivu i otvara nas našem unutarnjem vodstvu omogućujući nam jasniju spoznaju kada je pravi trenutak za djelovanje. Spremnost donosi lakoću i milost u naše živote, naše interakcije i, što je najvažnije, u ovaj trenutak u kojem se sada nalazimo!
Nadamo se da će anđeli i dalje nadahnjivati vaš život.

Budite voljni podijeliti s drugima svoju veličanstvenost, svoju ljubav i svoju duboku povezanost sa svojim Božanskim.

Izvor: www.innerlinks.com


Prijevod: Snježana Krčmar

Praktičar Tesla metamorfoze zdravlja
www.zlatna-svjetlost.com
Facebook: Tesla valovi Snježana

Trener osobnog razvoja All Level Healing tehnika
www.alllevelhealing.com

Facebook: Snježana Krčmar Trener osobnog razvoja All Level Healing tehnika