Foto: unsplash.com

Otići znači otvoriti vrata promjeni, razvoju, mogućnostima i oslobađanju. Uvijek možeš otići, pronaći svoje mjesto i ono što te čini sretnim. Imaš pravo stvoriti novog sebe!

atma.hr – 52
Imaš pravo napustiti svaku situaciju u kojoj ne vidiš sebe. Imaš pravo izaći iz svake životne priče u kojoj se sebi ne sviđaš.

Imaš pravo napustiti grad koji prigušuje tvoje svjetlo i ne dozvoljava ti da jače zasjaš. Imaš pravo da spakirati kovčege i negdje drugdje započeti iznova, piše uspesnazena.com. Imaš pravo promijeniti svoj život.

Imaš pravo napustiti posao koji mrziš, čak i ako ti cijeli svijet govori da to ne radiš. Imaš pravo da svakog dana, do kraja života, tražiti ono što te motivira da ustaneš iz kreveta.

Imaš pravo napustiti onoga koga voliš, ako se loše odnosi prema tebi. Imaš pravo sebe staviti na prvo mjesto i otići, ako pokušavaš iznova i iznova, a ništa se ne mijenja.

Imaš pravo napustiti loše prijatelje. Imaš pravo okružiti se ljubavlju, ljudima koji te podržavaju i pomažu. Imaš pravo dobiti energiju koja ti je potrebna u životu.

Imaš pravo sebi oprostiti velike i male greške. Imaš pravo biti dobar prema sebi, pogledati se u ogledalo i da ti se sviđa ono što vidiš.

atma.hr – 52
Imaš pravo osloboditi se vlastitih očekivanja. Često mislimo da nije dobro otići, jer to znači odustati i predati se. Ali ponekad je odlazak najbolje što možeš učiniti za sebe.

Odlazak omogućava da promijeniš smjer svog života, počneš ispočetka, otkriješ sebe i svijet. Ponekad otići znači spasiti sebe, da se ne zaglaviš na pogrešnom mjestu, s pogrešnim ljudima.

Otići znači otvoriti vrata promjeni, razvoju, mogućnostima i oslobađanju.

Uvijek možeš otići, pronaći svoje mjesto i ono što te čini sretnim.

Čak imaš pravo ostaviti bivšeg i stvoriti novog sebe…

uspesnazena.com

banner za knjige SMRT TRANSHUMANIZMU