Foto: pixabay.com

Srpanj/jul će donijeti čitav spektar izuzetno jakih energija! Melje nas pa nas onda opere i očisti, a onda nas obrne za 180 stupnjeva pa spusti pa nas opet digne, onda malo treska i tijelo i emocije pa srce zalupa, nesvjestica krene pa neke čudne slike u glavi… a također smo i nešto pretjerano emocionalni pa nam se spava i samo bi odmarali…

atma.hr – 52
Tako nekako izgleda upliv kozmičkih energija u zadnje vrijeme na sve nas. Ali, izdrž’o je Mujo i gore, je li tako? Ili ipak nije?

Jer, moramo priznati, ovaj kolektivni skok svjesnosti nam se događa, ipak,  po prvi put, barem u ovom životu.

Neki od nas prošli su sve ovo u nekim drugim vremenima i na nekim drugim mjestima i njihove stanice imaju sjećanje na sve etape ovog procesa. Zato neki od nas sve ove promjene kao i fizičke tegobe prihvaćaju puno lakše nego oni koji to prolaze prvi put.

Ono što primjećujem kod ljudi koje iscjeljujem su uglavnom zajedničke karakteristike spomenutih posljedica ovog skoka. Nisu to samo fizički simptomi nego više su to promjene na unutarnjoj razini. Odjednom se javljaju stare nesigurnosti i strahovi iako mislimo da smo ih savladali.

Neki su opet pretjerano emocionalni, a raspon emocija kreće se od radosti i sreće do naglog spuštanja raspoloženja i potom tuge, zabrinutosti i plača.

Obrazloženje za ovakve pojave je vrlo jednostavno: ne prespaja samo naše tijelo na više vibracije, zajedno s njim to čine, dakako i naša ostala tijela koja sačinjavaju našu auru. Ako ih ne vidimo to ne znači da ne postoje!

atma.hr – 52
I “javljaju nam” se na vrlo očit način: mentalno i emocionalno tijelo kao dijelovi aure su posebno na udaru: mijenjaju nam se stavovi i životna uvjerenja gotovo preko noći (čišćenje mentalnog tijela), a već spomenuti skokovi emocija znak su da se i emocionalno tijelo čisti.

Oba spomenuta tijela, ali i ostala, ovim žele skrenuti pažnju naše svijesti na sebe. Zato taj proces trebamo koliko toliko prolaziti svjesno i znati što je to što se sada čisti.

Naravno, ne trebamo i ne moramo znati sve što je u procesu čišćenja, ali one najvažnije blokade trebalo bi ipak osvijestiti i onda budno raditi na njima da bi brže bile savladane.

banner za knjige SMRT TRANSHUMANIZMU

Srpanj/jul će donijeti čitav spektar izuzetno jakih energija i one će na sve utjecati po već starom principu: oni koji su očistili svoje fizičko i ostala tijela, imat će manje tih nepredvidljivih simptoma, a drugi će osjetiti većinu njih.

Pri svemu tome, rad na sebi i dalje ostaje prioritet. Uz njega je također izuzetno važno energetsko čišćenje svih vaših tijela, te neprestana budnost za ovaj proces.

Nadam se da će nam srpanj/jul ipak donijeti puno više blagodati i ugodnih trenutaka nego teškoća i loših raspoloženja.

Lijep pozdrav svima!

Utočište – Sanctuary