nova zemlja

~ ❤ Anđeoska poruka ❤ ~

Toliko je srca koja se otvaraju novoj svjesnosti da se tako nešto nije dogodilo već eonima. Dio čovječanstva je već bio probuđen u smislu da je vidio istinu u svemu, onakvu kakva jest. Međutim, novoprobuđeni rade pomak u svijesti i mogu zbog toga osjećati nelagodu, određenu zbunjenost te se mogu pitati što im se to događa.

Dopustite si svjesno sagledati sve u sadašnjem trenutku. Može se činiti poput sna, iluzije ili kao nešto što ste smislili u svom umu. Bez straha. Niste sami.

Ljudi su jako dugo vremena bili nesvjesni pa proces potpunog osvješćivanja istine oko sebe može biti popraćen osjećajem uznemirenja.

atma.hr – 52
Za svakoga postoji božanski plan i svrha života duše. Za one koji prolaze kroz ovo, imajte ljubavi i suosjećanja. Jednom kada netko dopusti sebi da bude otvoren i prijemčiv za nove spoznaje, dogodit će se mnoge promjene, kako za pojedinačne duše tako i za svijet u cjelini.

Zemlja i čovječanstvo nadograđuju se na potpuno novi način života – na Novoj Zemlji. Privilegija je biti ovdje u ljudskom obliku, na Zemlji u ovo vrijeme nove evolucije. Kako se stare strukture ruše, zaživjet će novi, duhovniji načini života. Ostavite prostor za rast u svim područjima svog života.

Mnogi koji nisu bili probuđeni i koji ne shvaćaju što se događa, mogu misliti da dolazi smak svijeta. Dolazi kraj starih puteva, a za rađanje nove paradigme, ovo je tek početak. Božansko svjetlo probija kroz tamu kako bi je u potpunosti okončala.

Da bi nova viša svijest došla do vas, ostanite mirni i prijeđite iz svog uma u svoje srce. Podsjetite se svjesno udahnuti kako biste ostali u sadašnjem trenutku. Tu je vaš mir i milost. Voljeni ste. Kada ste u miru, vaš život i svrha duše postat će vam jasniji svakim danom i svake minute.

Budite nadahnuti. Budite sretni zbog nove avanture koja je novi život, novi vi.

Budite u miru.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

banner za knjige molitve