Božji glasnici vam donose dobre vijesti, radost i utjehu gdje god se nalazili u svijetu. Anđeli donose više svjetla u ovo doba godine kako bi razveselili i podigli naše raspoloženje. Oni znaju o čemu razmišljate, što trebate i koji je vaš sljedeći korak. Samo pitajte jer oni, zbog sigurnosti, ne mogu intervenirati prije nego zatražite.

atma.hr – 52
Uvijek ste voljeni, obožavani i cijenjeni. Učinite nešto za susjeda, stranca, životinju ili anonimno da olakšate teret, da promijenite njihov život. Ljubazna gesta ih može iznenaditi jer to nitko prije nije učinio, lopatom očistiti prilaz, kupiti nešto dodatno u trgovini, pokloniti im slatkiše, hranu, cvijeće ili biljku. Svaka namjera čini razliku.

Možemo zamoliti svog anđela čuvara da nas uputi u ono što će određenoj osobi donijeti radost. Božja ljubav je u svim srcima, čak i ako je ne vidimo, stoga je svaki čin dobrote dobar.

Nekim ljudima toliko puno boli i tuge prekriva njihovo srce da ne znaju kako biti sretni. Bog ih uvijek voli, kroz što god prolazimo. Hvala vam što ste samim svojim postojanjem uveličali ovo blagdansko vrijeme i što ćete to nastaviti činiti tijekom cijele godine.

U Božanskoj, ljubavi i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

atma.hr – 52