Zagrobni život Billyja Fingersa” nevjerojatan je primjer dugotrajne komunikacije s osobom iz zagrobnog života. To je jedna od najsnažnijih, vrlo oslobađajućih i nadasve iscjeljujućih knjiga o temi života nakon smrti.

atma.hr – 61
Nekoliko tjedana nakon svoje smrti William Cohen, također poznat i kao Billy Fingers, probudio je svoju sestru Annie jednog ranog jutra i rekao joj: “Lebdim bezbrižno kroz svemir sa svim ovim zvijezdama, planetima, mjesecima i galaksijama što trepere oko mene i osjećam božansku prisutnost – ljubaznu, divnu, dobrohotnu prisutnost.”

“Zagrobni život Billyja Fingersa” nevjerojatan je primjer dugotrajne komunikacije s osobom iz zagrobnog života. To je jedna od najsnažnijih, vrlo oslobađajućih i nadasve iscjeljujućih knjiga o temi života nakon smrti koje sam ikad pročitao.” – Bill Guggenheim, koautor knjige Pozdravi s neba

Billyjevi razgovori sa sestrom iz zagrobne realnosti odvode je na putovanje bez presedana u blaženstvo života nakon smrti.

Njegovi duboki i vrlo detaljni opisi tajnovitih realnosti kojima prolazi, opisi Bića Svjetla koja ga čekaju, kao i mudrosti koje dobiva na tom putovanju, odvode čitatelje daleko iza onoga što se često opisuje kod iskustva bliske smrti.

atma.hr – 61
Billy doista, kako je to dr. Raymond Moody naglasio u svom predgovoru, opisuje fenomen koji je ljudima još od početka svijeta poznat pod nazivom “šetači između svjetova”.

Annie Kagan: Zagrobni život Billya Fingersa

zagrobni zivot billyja fingersamKako mi je moj zločesti brat dokazao da postoji život poslije smrti

Zagrobni život Billyja Fingersa” nevjerojatan je primjer dugotrajne komunikacije s osobom iz zagrobnog života.

To je jedna od najsnažnijih, vrlo oslobađajućih i nadasve iscjeljujućih knjiga o temi života nakon smrti.

222 stranice/ format: 13×20

Cijena: 119 kn – Kupi ovdje