U dvadeset i šest šarmantnih priča naći ćete poruke koje sjajno sjaje i pobuđuju svijest kod mladih i starih čitatelja. Te priče stvaraju viziju kako svijet uistinu može postati sretnije i mirnije mjesto za život. Knjiga je za sve od 3 – 99 godina koji vole Ho’oponopono i žive ili žele živjeti na taj način.

atma.hr – 61
Zašto su svi tako sretni? Ljudi u prekrasnom primorskom gradu Maluhiji znaju tajne da su sretni, zdravi i mirni. I sada, tisuće turista hrle na otok kako bi saznale i kako mogu tako živjeti. Malo znaju; odgovor je jednostavan. Također je ispred njihovih nosova. Turistički vodiči sretnog grada su sva djeca koja žive po principima i praksama drevne havajske umjetnosti Ho”oponopono.

U dvadeset i šest šarmantnih priča naći ćete poruke koje sjajno sjaje i pobuđuju svijest kod mladih i starih čitatelja. Te priče stvaraju viziju kako svijet uistinu može postati sretnije i mirnije mjesto za život. Oni također prenose koliko je važno podržati pozitivnu maštu i uvjerenja naše djece i omogućiti im da budu sami, kako bi i dalje stvarali bolji svijet za sve nas.

Te se priče temelje na stvarnim iskustvima, živjele su i dijele ih Učitelj dr. Ihaleakala Hew Len i međunarodno priznati govornik, voditelj seminara i ambasador mira Dame Mabel Katz. Kroz njihove priče, kao i stvarne događaje koje dijele Mabelovi učenici, konačno će se otkriti ne tako tajne tajne Maluhije.

U cijeloj knjizi teme samopouzdanja, zahvalnosti i opraštanja nježno tvore temelj djelovanja.

Maluhija je divno mjesto koje će djeca – i odrasli – ponovno i ponovno htjeti posjetiti kako bi se podsjetili da bi mogli biti sretniji. Ako dolazite dovoljno često, možda ćete se naći u vlastitom raju.

O autoru:

Mabel Katz danas mnogi smatraju najvećim autoritetom na području Ho’oponopona – drevnog havajskog umijeća rješavanja problema. Bit ovog umijeća počiva na jednostavnosti: možete biti u miru bez obzira na to što se događa oko vas. Mabel je produbila svoje znanje učenjem od dr. Ihaleakale Hewa Lena, učitelja Ho’oponopona.

atma.hr – 61
Više od deset godina danonoćno je prakticirala Ho’oponopono i otkrivala tajnu nad tajnama o ovom drevnom havajskom umijeću rješavanja problema. Na temelju toga, Mabel je kreirala svoje ekskluzivne radionice i sa svojom mudrošću i darovima na jednostavan i praktičan način, kakva je i ona sama, približava Ho’oponopono publici diljem svijeta. U javnosti se prvi put predstavila knjigom “Najlakši način”. Ubrzo nakon toga krenula je s gostovanjima u radijskim i televizijskim programima.

Sada je uspješna i vrlo tražena predavačica i voditeljica seminara diljem svijeta. Za osobna postignuća i velikodušnost Mabel je primila mnoge pohvale na lokalnom, nacionalnom i svjetskom nivou.

Mabel Katz: Maluhia – Sretni grad

maluhiaminiU dvadeset i šest šarmantnih priča naći ćete poruke koje sjajno sjaje i pobuđuju svijest kod mladih i starih čitatelja. Te priče, temeljene na stvarnim iskustvima, stvaraju viziju kako svijet uistinu može postati sretnije i mirnije mjesto za život. Knjiga je za sve od 3 – 99 godina koji vole Ho’oponopono i žive ili žele živjeti na taj način.

Maluhija je divno mjesto koje će djeca – i odrasli – ponovno i ponovno htjeti posjetiti kako bi se podsjetili da bi mogli biti sretniji. Ako dolazite dovoljno često, možda ćete se naći u vlastitom raju.

242 stranice/format 16.7 x 23.5

Cijena: 129 kn – Kupi ovdje