Autorica u knjizi opisuje svoje osobno iskustvo i susret sa smrću. Godine 2012. doživjela je zastoj srca. Kada se za nekoliko dana njena duša vratila u tijelo, detaljno je opisala svoja izvantjelesna iskustva i sjećanja na vrijeme koje je provela u komi.

“Jedan dio kozmičke kapsule, koji je snimljen u računalu koji se nalazi u mojoj glavi i koji se zove Mozak, mirovao je stoljećima, možda tisućljećima. Ali dana 26.11.2012., neka viša sila je probudila i upalila program, koji je iz Mozga poslao svog glasnika Dušu, s uputom da zaustavi moje Srce.

Vjerujem medicinskim statistikama koje kažu da se srce iz nepoznatih razloga zaustavi kod 1-2 osobe na 1000 stanovnika. Ako se to dogodi, čovjeka je moguće spasiti samo ako pomoć stigne najkasnije za pet minuta, inače nastupa konačna smrt. Poslije tog vremena, moždane stanice počnu propadati, jer ostanu bez krvi.

atma.hr – 75
Kada se moje Srce zaustavilo, otišla sam na drugu stranu, tamo gdje je drugi svijet, gdje me dočekala moja majka i bila uz mene cijelo vrijeme dok sam bila u komi. Kada je obuhvatila svojim mekanim rukama moje lice i pitala me da li se želim vratiti nazad, tog sam trenutka još uvijek imala mogućnost izbora: ostati na onoj strani ili se vratiti.

U mom životu je zadnjih 25 godina bilo toliko bolnih trenutaka, da je bilo teško odlučiti i vratiti se u svoj zemaljski svijet. Spoznaja da sam na ovoj strani ostavila neriješene situacije, koje bi morali rješavati oni koji ih nisu stvorili, obvezala me da se vratim. Prve dane nakon povratka, nekoliko puta me uhvatila panika da će se moje Srce ponovno zaustaviti, što je moja okolina protumačila kao strah od smrti.

Kako da se bojim povratka negdje gdje je mir i gdje se sve odvija kako treba. Ono čega me je zaista strah, jest da bi me sjećanje na onaj drugi svijet, gdje vlada mir, odvelo nazad, kada mi rješavanje problema postane preteško. To je moje pravo, isto kao što je pravo svakog čovjeka, da se završetak nekog karmičkog odnosa odloži za neki budući život, ukoliko njegovo izvršavanje postane preteško.” – Ana Malenica

Ana Malenica: Povratak s one strane

povratak s one strane 1miniAutorica u knjizi opisuje svoje osobno iskustvo i susret sa smrću. Godine 2012. doživjela je zastoj srca. Kada se za nekoliko dana njena duša vratila u tijelo, detaljno je opisala svoja izvantjelesna iskustva i sjećanja na vrijeme koje je provela u komi.

267 stranica, format: 14×20

Cijena: 99,00kn 89,10kn