Vodič za svakodnevne promjene i način razmišljanja koji će u vaš život uvesti svjetlost i radost!

atma.hr – 61
Želite li pronaći istinski mir i sreću, morate se povezati sa svojim unutarnjim Duhom i naučiti voljeti sebe. To je ključ za ispunjen, uspješan život, smatra Sonia Choquette, duhovna učiteljica, vibracijska iscjeliteljica i autorica svjetskih uspješnica Hodočašće duše, Intuicija, Put srca i Zamoli svoje duhovne vodiče.

U ovoj nam knjizi daje vodič, korak po korak, za svakodnevne promjene i način razmišljanja koji će u naš život uvesti svjetlost i radost.

Uz Soniu Choquette naučite i vi:

  • kako istinski uživati u svakodnevnom životu
  • kako spoznati viši aspekt svog postojanja i prepustiti mu životno vodstvo
  • kako slušati želje svog srca i pronaći novi životni smjer bez napora i odricanja

Odgovor je jednostavan – Volite sebe, prepustite životno vodstvo svojem Duhu!

atma.hr – 61
O autoru:

Sonia Choquette priznata je diljem svijeta kao autorica, duhovna učiteljica, predavačica i savjetnica za razvoj šestog čula. Autorica je brojnih svjetskih bestselera o intuitivnom buđenju, osobnom i kreativnom razvoju. Njena djela objavljena su u više od četrdeset zemalja i prevedena na trideset i sedam jezika, što je čini jednom od najčitanijih autorica i stručnjakinja u njezinu području rada.

Zbog njezinih jedinstvenih sposobnosti njezino je iskustvo traženo diljem svijeta pa pojedincima i organizacijama pomaže znatno poboljšati njihovo funkcioniranje. Za više podataka o Soniji Choquette posjetite www.soniachoquette.com.

Odgovor je jednostavan

Odgovor je jednostavanminiVodič za svakodnevne promjene i način razmišljanja koji će u naš život uvesti svjetlost i radost!

Volite sebe, prepustite životno vodstvo svojem Duhu!

148 stranica, format: 14,8×22 cm

Cijena: 99 kn