Svi astroljupci dolaze na svoje! Uskoro kreće Astro škola.

U školi ćemo se fokusirati narazumijevanje znakova (12 znakova zodijaka od Ovna do Riba) planeta (Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i druge) te astroloških polja (kuća).

Cilj ove škole je da kroz razumijevanje znakova, planeta i njihovog utjecaja te kuća u natalnom horoskopu shvatite cjelinu. Astrologija se bavi i metafizikom, tj. energetskim utjecajem planeta na sve događaje na Planeti zemlji uključujući žive i nežive pojave.

U ovoj školi sve je bazirano na logici i ako nešto nije potpuno logično taj stav ili tvrdnju odbacujemo (ili ostavljamo u ladici za razmatranje). Cijeli proces kroz koji ćete prolaziti je zapravo veliki mozaik sastavljen od puno malih kamenčića i entuzijazam koji polaznici imaju prilikom uklapanja kamenčića u cjelinu je neprocijenjiv.

Površan pristup astrologiji izgleda ovako:npr. netko je Ovan u horoskopskom znaku te na taj način promatra sve ljude u svojem okruženju za koje zna da su Ovnovi. Ovo je naravno potpuno pogrešan način promatranja i profesionalna astrologija se ne bavi proučavanjem događaja na ovaj način.

Svaki čovjek je individua za sebe te sa nekim ljudima imamo veće ili manje podudarnosti. Radi se o vrlo kompleksnom promatranju gdje je mjesto, datum i (precizno) vrijeme presudno za kvalitetnu analizu i prognozu.

Gotovo da ne postoji identična karta te je analitika zbog toga svakako kompleksnija.

 

Škola traje 6 mjeseci i predavanja se održavaju online putem zooma skypea ili neke druge aplikacije sličnih mogućnosti.

Vrijeme predavanja je obično vikendom u večernjim satima kada svi imaju vremena te jedno predavanje obično traje 2 sata. O samoj grupi ovisi termin koji ćemo dogovoriti.

Kroz period od 6 mjeseci analizirat ćemo 50-ak karti poznatih ljudi gdje ćete Vi vidjeti zašto se baš ta osoba odlučila za svoje zanimanje, za brak sa određenom osobom itd.

Naučit ćete kako utvrditi da li imamo kartu sa točnim vremenom rođenja.

Cijena tečaja je 300€ po osobi i plativo je u više rata.

Astrolog Zlatko Slavulj

web:
http://zlatkoslavulj.wix.com/astrologija

instagram:
astrolog.zlatko.slavulj

email:
[email protected]

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here