Porast preporučenih cjepiva i popratne kontroverze o tome jesu li cjepiva sigurna ili uopće učinkovita izazvali su zbunjenost i zabrinutost roditelja. Autorica se s lakoćom probija kroz mrežu istraživanja o sigurnosti i učinkovitosti cjepiva i nudi razumnu i uravnoteženu raspravu o prednostima i nedostacima svakog pojedinog cjepiva. Knjiga sadrži i savjete o jačanju djetetovog imunološkog sustava i održavanju optimalnog zdravlja.

atma.hr – 61
Cijepljenje postaje sve aktualnija, ali još uvijek kontroverzna tema. Sve više roditelja i stručne javnosti smatra da je važno promisliti je li i koje je cjepivo dobro i nužno za djecu. Da li i kada cijepiti svoje dijete jedna je od najtežih i najvažnijih zdravstvenih odluka koje svaki roditelj treba donijeti.

Zato je važno donijeti informiranu odluku. Saznajte relevantne informacije o cjepivima, kako djeca mogu reagirati i zašto, što treba znati prije nego odvedete dijete na cijepljenje te na što treba posebno obratiti pažnju.

atma.hr – 61
O autoru:

Aviva Jill Romm ovlaštena je profesionalna primalja, fitoterapeutkinja, izvršna direktorica Američke udruge fitoterapeuta te autorica nekoliko knjiga. Majka je četvero djece, živi s obitelji u SAD-u.

Aviva Jill Romm: Cijepljenje

CijepljenjeminiPriručnik za brižne roditelje

Kako donijeti sigurne i razumne odluke o rizicima, prednostima i alternativama

Porast preporučenih cjepiva i popratne kontroverze o tome jesu li cjepiva sigurna ili uopće učinkovita izazvali su zbunjenost i zabrinutost roditelja.

Autorica se s lakoćom probija kroz mrežu istraživanja o sigurnosti i učinkovitosti cjepiva i nudi razumnu i uravnoteženu raspravu o prednostima i nedostacima svakog pojedinog cjepiva. Knjiga sadrži i savjete o jačanju djetetovog imunološkog sustava i održavanju optimalnog zdravlja.

296 stranica/format: 15,5 x 23 cm

Cijena: 75 kn – Kupi ovdje