Dragi svi, dana 17.02.2022. u 18:00 imati ćemo besplatnu ONLINE radionicu pod nazivom: Čišćenjem emocija do kvalitetnijih odnosa.

Obzirom da je prošla radionica bila jako uspješna na vaš nagovor odlučili smo održati još jednu.

Radionica će se održati preko Zoom-a. Predavač je poznati pisac knjige “Kako Oprostiti” Ivan Modrušan: http://www.ivanmodrusan.com/

Sve prijave možete napraviti na: [email protected]
ili na broj mobitela 0919431244.

Za sve prijavljene pozivnice se šalju na e mail 20 minuta prije početka radionice!


Poštovani!

Ja sam Ivan Modrušan i ovim vas želim obavijestiti o današnjem tijeku zoom predavanja. Moj prijatelj Goran mi pomaže organizirati ovaj susret jer sam ograničen radom na računalu zbog nedostatka vida.

U prvim minutama ću reći samo nešto o sebi i tehnici,  par rečenica, a ako nekog interesira više, može naći više podataka o mom radu i knjizi na adresi www.ivanmodrusan.com.

Nastojat ću održati kratko predavanje o samoj tehnici. Predavanje će ustvari biti radionica u kojoj svatko od vas može rješavati neki svoj emocionalni problem ili traumu. Ova tehnika je jako povoljna za traume nastale u odnosima pa tako pripremite neku neugodnu traumu ili samo neugodu nastalu u kontaktu s nekom osobom. Obično su to osobe koje su nam najbliže: otac, majka, brat , sestra, rodbina, emocionalna veza, muž, žena i drugi. Prisjetite se konkretne situacije koju bi željeli rješavati. Ne treba znati točan datum situacije, već samo mjesto, okvirno vrijeme, dan, noć, kiša, sunce ili još nekih elemenata. Onda ću postaviti još neka pitanja kako bi što bolje determinirali ono što želite rješavati.

Svatko radi za sebe i ne treba direktno u ovoj fazi komunicirati sa mnom. Radionica će biti zvučna tako da ne treba uključivati video prijenos. Nastojat ću ostaviti vremena za pitanja, ali možda samo kratko.

Ako netko želi postaviti pitanje ili želi dogovoriti cijeli tretman koji samostalno traje 1-2 sata i naplaćuje se, možete mi javiti na
mail [email protected]

Veselim se našem susretu!

Ivan Modrušan
e mail [email protected]
mobitel +385(0)919431244
web stranica www.ivanmodrusan.com
facebook Ivan Modrušan Gak