I ove godine ćemo program započeti već 3. lipnja u Zagrebu, Samoboru i Zaprešiću. U srpnju i kolovozu će se vježbanju pridružiti i naši centri na moru.

Ove, svima izazovne 2020. godine s ponosom obilježavamo 15 godina održavanja programa joge u prirodi namijenjenog svim stanovnicima lijepe naše, ali i njenim posjetiteljima. Od 2005. godine, svakog ljeta škola „Joga u svakodnevnom životu“ organizira besplatno vježbanje joge na plažama i u parkovima širom Hrvatske i posebno ove godine ne mislimo prestati.

Pozivamo sve da nam se pridruže, ne treba vam predznanje niti kondicija, vrijeme je da nakon duljeg boravka kod kuće učinimo nešto za sebe.

Program Joge u svakodnevnom životu je namijenjen i prilagođen svima, bez obzira na dob, spol ili  fizičku kondiciju pa uživati u njemu mogu i oni slabije fizičke kondicije, kao i vrhunski sportaši. Program će se odvijati prema uputama o fizičkom distanciranju, na svježem zraku.

joga u svakodnevnom zivotu 3

atma.hr – 52
Prostirku ili ručnik za vježbanje pod ruku i pridružite nam se:

Od 3. lipnja do 29. kolovoza:

ZAGREB

U Maksimiru kod pozornice – svake srijede od 7 do 8 i svake subote od 9 do 10

Na Jarunu – livada uz Aleju Matije Ljubeka (između ulaza Hrvatskog Sokola i ulaza Hrgovići); subotom od 18-19

SAMOBOR

Šetalište Dr. Franje Tuđmana, iza Muzeja – srijedom od 19-20

ZAPREŠIĆ – od 6.6. do 27.6.

Park “Novi dvori” – subotom od 9,00 do 10,00

Detalje možete naći na našoj internetskoj stranici https://www.yoga-in-daily-life.hr/aktualno/638-i-ove-godine-cemo-vjezbati-jogu-na-otvorenom

www.yoga-in-daily-life.hr

joga u svakodnevnom zivotu 2

atma.hr – 52