Dragi svi dana 13.12.21. u 18:00 imati ćemo sat vremena besplatnog upoznavanja sa čišćenjem negativnih emocija iz naših života.

Radionica će se održati preko Zoom-a. Predavač je poznati pisac knjige “Kako Oprostiti” Ivan Modrušan: http://www.ivanmodrusan.com/

Sve prijave možete napraviti na: [email protected]
ili na broj mobitela 0919431244.
Za sve prijavljene pozivnice se šalju dan ranije na e mail.

Životni put predavača Ivana Modrušana:

Energija života

Iako sam se i ranije sretao s energijama koje čine život, pravo upoznavanje je nastalo tek kad sam počeo gubiti vid. Do tog trenutka, početka sljepoće sam bio relativno običan čovjek na svom životnom putu. Stvari su se događale po nekom nepisanom pravilu i do 40-te godine je život bio uobičajen. Onda je počelo: Počeo sam sve slabije vidjeti pa sam osjetio potrebu za energijom. Nisam više mogao voziti, gledati TV, raditi pa čak i samo hodati jer sam počeo primjećivati nedostatak energije. Shvatio sam da se moram koncetrirati na ono što radim bez rasipanja misli na bilo što drugo. Tražio sam gdje to sve gubim svoju energiju. Najviše je bilo na osjećaje kao što su ljutnja, bijes i slične. Zatim na sve ostale negativne emocije. Često sam išao u prirodu i tamo pronalazio nadahnuća. Tako sam jednog dana primijetio livadu punu poljskog cvijeća. Dan ranije sam prošao tuda i nisam primijetio ništa. Sjetio sam se da sam dan ranije bio ljut i da zbog toga nisam mogao vidjeti tu ljepotu. Dakle, moja ljutnja me je spriječila u uživanju u ljepoti poljskog cvijeća. Tada sam počeo razmišljati o tome da nijedna ljutnja ili slična emocija nije vrijedna toga da izgubim ili ne vidim nešto ovako lijepo.

Gubio sam vid i ostao bez posla te razmišljao čime ću se baviti poslije. Tijekom procesa gubitka vida sam pojačao ostala osjetila mirisa, dodira, sluha i njuha, nekako je logično bilo da počnem masirati. Završio sam za aroma masera gdje je važan dio rad s eteričnim uljima.

Svako ulje ima svoju energiju i počeo sam posebno osjećati sve to bez da sam vidio. Ulazio sam u svijet energija. Osjetio sam i tijekom masaža da različiti ljudi imaju različite energije i počeo se interesirati za to. Shvatio sam da emocije daju te energije. Čak su i mirisi ovisni o emocijama koje osoba ima u sebi. Dalje sam proučavao emocije i našao da veliki broj emocija se nalazi u podsvijesti i dirigira našim životima a da mi toga nismo svjesni. Svaka trauma u našem životu ostavi trag i unese u podsvijest tu ružnu emociju. Jako puno tih trauma se dogodi za vrijeme djetinjstva, do 5,6 godina. To ne mora značiti da su nam roditelji loši, već traume nastaju na spoju djelovanja i naših osjeta koje nastaju u samoj traumi.

Radeći dalje s energijama i kroz razne radionice i seminare, naučio sam kako se mogu takve traume kojih nismo svjesni, a koji utječu na naš život očistiti.Širio sam saznanja i svoja iskustva pretočio u knjigu “KAKO OPROSTITI?”

Tu sam opisao tehniku opraštanja koja je vrlo jednostavna a snažno djeluje na sve traume. Posebno je snažna na traume nastale od uticaja ili djelovanja osoba. Dakle, ako su postupci nekih osoba doveli do traumatičnog stanja. Pri tome mislim na bliske osobe kao roditelji (prema kojima imamo neki loš osjećaj), zatim ostali koji su nas iznevjerili, ostavili, prekinuli vezu, brak, prevarili u životu, nasamarili, odbacili, omalovažili ili slično. Ta tehnika koja je opisana u knjizi na praktičan način opisuje duboko uklanjanje i čišćenje svih povreda u odnosima. Pri tome pretvara odnose u neutralan odnos tako da više nemamo bilo kakvih ljutnji, bijesova ili tuga, što nam poslije toga život čini lakšim, ljepšim i ugodnijim, a prilično i radosnijim i sretnijim.

Emocije, iako se ne vide, prilično su teške. To se osjeti posebno kad se očiste iz nas i osjećamo se puno lakše. Kad ih se očisti, nemamo više osjećaja kao da netko drugi upravlja našim životom. Jasnije nam je što želimo i to bez problema postižemo.

Iako sam gotovo u potpunosti izgubio vid, mogu vidjeti emocionalne blokade koje se nalaze u ljudima. Promatrajući te blokade, dovodim ih do promjena i čišćenja. To je dodatni rad kontrole i čišćenja potisnutih energetskih blokada. Mogu slobodno reći da sam svoj nedostatak, gubitak vida, pretvorio u prednost mogućnosti gledanja energetskih blokada. I to ne samo gledanja, već i rada s tim blokadama.

Moram spomenuti i ovo: često se srećem s ljudima koji su radili neke tehnike čišćenja blokada. Vidim da su neki dijelovi tijela čišćeni: kao što su srce, želudac, jetra, zglobovi, kosti, glava i slično i primijetim da je oko blokade dobro očišćeno, ali nije i sama blokada. Kroz suradnju s prijateljima koji čiste, ali ne mogu na ovaj način vidjeti blokade, pomažem im da točno očiste sve što je potrebno. Moja prednost u ovom radu je što mogu uočiti neku energetsku blokadu, među koje spadaju i uroci, i što mogu vidjeti da li je ta blokada očišćena ili ne. Tako i u radu s ljudima vrlo brzo uočavam sami uzrok blokade i brzo rješavanje problema koje osoba ima. Sad samo ovisi da li osoba želi ukloniti tu blokadu ili ne, ali je to već neko drugo pitanje. Ako na primjer želi, a ego se opire, postoje i neke tehnike koje mogu zaobići ego i postići isti uspjeh. Treba imati samo povjerenja u ono što radim.

Razvio sam i poseban osjećaj putem zvuka. Tako mogu osjetiti putem razgovora, može i telefonom, kako se osoba osjeća i koji problem je ključan. Volim pomoći ljudima da se rasterete težine teških emocija.