Foto: pixabay.com
Bez obzira tko ste, Božanska energija, Bog vas voli!

Bez obzira jeste li zatvorenik, časna sestra, lopov, prostitutka, visoko rangirani na socijalnoj ljestvici, prosjak na cesti…bez obzira TKO STE, vi ste voljeni. Osoba ste no zapravo ste duša u fizičkom tijelu koja uči svoje lekcije; vi NISTE ta osoba u našem svijetu! Ovdje na Zemlji vi ste sačinjeni od energija prošlih života i uvjeta koje ste odabrali u ovoj inkarnaciji.

Energija vama poznata kao Bog voli vas bezuvjetno bez obzira tko ste ili što ste učinili. VI ste ti koji ne volite sebe, koji vidite sebe kao ništavne, slabe, ružne, needucirane. Vrlo malo duša vidi sebe kao lijepe, snažne itd…stalno se ponižavate.

Gledate s visoka na one u zatvoru no te su duše na putu kao što ste i vi. Nitko nije bolji ili lošiji od vas, vi samo imate drugačije lekcije. Život je pun priča o onima koji su se promijenili u zatvoru i postali bolji građani!

Ista je priča s onima koji su bili ovisnici i koji su se iscijelili i postali terapeuti. Učite, rastete, ostavljate prošlost iza sebe i pokušavate napredovati. Pojedinci će postići svoje ciljeve, drugi će krenuti ispočetka i napredovati ali možda neće završiti svoje lekcije čime će se vratiti za još jednu rundu inkarnacije, no makar će znati da su pokušali dok neki neće niti krenuti na svoje putovanje.

Kažete da se osjećate sami na svom putu no svatko od vas uz sebe ima energiju Boga ali vaše Niže Ja ne želi da to osjećate ili vidite! Kažite sami sebi svaki dan:“ Bog me voli bez obzira što se ja borim s osjećajima prema sebi.“

I nikada to nemojte zaboraviti. Vi ste duša na putu i jednoga ćete se dana vratiti kući bez obzira kakvo je bilo vaše putovanje i bez obzira jeste li na tom putu uspjeli. Božja energija biti će tamo da vas pozdravi na povratku kući. Bog vas neće osuđivati stoga ne bojte se i vratite se kući bez straha. Vi ste voljeni, vjerujte u to i tako će biti!

MAITREYA / sretniljudi.com

Prethodna objavaDobit ćemo onoliko koliko dajemo
Slijedeća objavaKrešimir Mišak: Možemo li predviđanjem budućnosti izbjeći tragediju?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here