Foto: stocksnap.io

Kreiranje realnosti, ponekad je jednostavna, ponekad nije. Kreiranje je stvar vibracije, a vibracija je pitanje svijesti. Stara dobra izreka kaže: ako misliš da možeš i ako misliš da ne možeš, oba puta si u pravu. A kako misliti drugačije kad podsvijest upravlja s nama, programi koji su učitani davno prije?

atma.hr – 52
Kako spoznati koje su to krive misli koje odašiljemo onda kada želimo ili bar mislimo da želimo neku realnost i kako ih usmjeriti prema svom rješenju, pitanja su koja velika većina ljudi još uvijek ima.

Što je najvažnije za kreiranje realnosti

Kod kreiranja nove realnosti, jedno je sigurno. Mora doći do promjene razine svijesti i drugačijeg načina razmišljanja od onog ustaljenog da bi se dogodila promjena vibracije, a samim tim i realnosti.

To je razlog zašto ne možemo kreirati različite situacije sa istim načinom razmišljanja. To znači da čovjek najprije mora nešto novo spoznati da bi mogao kreirati nešto novo.

Čovjek zapravo energetski, stavovima, držanjem, mislima, sposobnostima i općenito kvalitetama mora postati netko drugi da bi došao do svog rješenja.

Zato se koristi vizualizacija kao alat , da bi se dobila predodžba i osjećaj kako je to kada je nova realnost na snazi.

atma.hr – 52
Međutim, vizualizirate li samo sebe u nekoj novoj realnosti, a istovremeno ne vjerujete u to što vidite znači samo da vibrirate da je nemoguće biti ili imati to nešto i tako ostajete na istoj razini i kreirate isto ili ništa.

Recimo da vizualizirate sebe u kući sa bazenom ili vozilom koje želite, sa obitelji kakvu želite ili na mjestu na kojem želite biti, sa titulom koju želite imati, um će, promatrajući tu sliku, izvući iz podsvjesnog uma ono što mu je u tom trenutku poznato vezano uz tu situaciju.

Uvjerenje koje je trenutno poznato vezano uz tu situaciju.

Takvo uvjerenje najčešće je negativno i ne podržava novu realnost, jer da je  drugačije, već bi bili u toj novoj realnosti.

atma.hr – 52
Kako pravilno  vizualizirati i ujedno podići vibraciju

Vizualizacija je moćan alat. No, tek onda kada se koristi na ispravan način. Vizualizirajte sve što želite biti ili imati, ali najvažniji segment za podizanje vibracije. Vizualizirajte svoju željenu stvarnost, i sebe u njoj.

Pogledajte sebe u toj verziji sebe, dok ste u toj novoj realnosti. Promotrite koja je to energija kojom odišete, kako zračite?

Definirajte osjećaje koje imate u toj verziji sebe, definirajte što mislite, koje životne postulate zastupate, stavove i rješenja, koje resurse ili sposobnosti posjedujete kad ste u toj verziji sebe.

Koje su to kvalitete osobnosti koju posjedujete, a najvažnije što je to što ta verzija vas zna o životu i sebi što vi ne znate? Koji su to ključni postulati životni kojima se vodi, što zna o životu i mogućnostima u njemu te koju energiju očituje.

To što ona zna, vama fali u vašim spoznajama. Dakle, konstruirajte vizualno tu idealnu verziju sebe ispred sebe.

Kada ste definirali sve navedeno, zamolite tu verziju sebe sa svim tim spoznajama da se stopi sa vama, sa vašim obličjem.

banner ostvari svoje

Neka se sva energija, sve misli, svi stavovi, sposobnosti i vibracija, stopi sa vašom sadašnjom verzijom, sa vašim fizičkim i energetskim obličjem.

Tada se integriraju stavovi i mentalni procesi i diže se razina svijesti bez mučnih iskustava koje u normalnim uvjetima morate prolaziti.

Primijetit ćete kako se miješaju vaša i energija te idealne verzije vas koja je usklađena sa rješenjem, a onog trenutka kada u potpunosti vizualno uspijete integrirati sve navedeno, ono će postati i dio vas na svim razinama, a pogotovo vibracijski.

Kada ta energija integrira u potpunosti, tada  ste svoju vibraciju uskladili sa vibracijom rješenja i tada ćete privući to što trebate, želite.

Melita Manojlović, Life Business Coach

https://www.facebook.com/Melita-Manojlovic-Life-Business-coach-1377441559172152/
melitamcoaching.com

Prethodna objavaOvog Valentinova, napravite nešto skroz drugačije: Nemojte tražiti ljubav – budite ljubav!
Slijedeća objavaNeugodne emocije – Važni signali duše: Evo što nam poručuju!
Melita Manojlović
Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine. Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast. Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup ... Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi. Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima. Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.