Foto: unsplash.com

Svaki put kada vam nešto ne ide, kada ste u niskoj vibraciji, i kada vam je teško izaći iz tog stanja, najbolje što možete napraviti je da se svjesnim naporom pokrenete prema manifestaciji i izgovorite: “HOĆU TO”, jer tako ćete najbrže podići vibraciju!

atma.hr – 52
Prečesto nam se događa da uđemo u fazu kada puno radimo na sebi na ovaj ili onaj način, ali u nekim segmentima života nikako ne možemo doći do rješenja.

Neke manifestacije nam idu dok druge baš i ne.

Za one manifestacije koje vam ne idu dobro evo jedne metode koja se zove HOĆU TO.

U našem energetskom polju puno je vibracija, a u ovisnosti o tome kako se osjećamo tako vibriramo.

Niske vibracije su – sram, krivnja, strah, tuga, bezvrijednost, bespomoćnost, dok su one dobre vibracije – ljubav, radost, mir,…

No, osim ove dvije krajnosti, niskih i visokih vibracija, postoje neutralne, srednje vibracije koje su ujedno i vibracije namjere, to je vibracija pri kojoj donosimo definitivnu  odluku i  postajemo svjesni da nešto želimo, a ujedno i da ono što je do sad bilo aktualno ne želimo više.

Takva vibracija se u prirodnom procesu događa kada nam je patnja dovoljna velika ili cilj dovoljno atraktivan no kako smo skloni čekati da nam se dogode krajnosti, donosim vam rješenje kako to čekanje i sklonosti možemo preduhitriti i ubrzati proces i vrijeme do manifestacije.

atma.hr – 52
HOĆU TO, su riječi koje su na toj vibraciji namjere.

Najprije se zapitajte, u povodu vaše želje koja vam se još ne ostvaruje, da li vi to stvarno hoćete?

Možete li sto posto biti sigurni da to hoćete?

Odgovorite sebi na to pitanje.

Onda kada odgovorite na to pitanje, jednostavno recite, izgovorite: Ja to hoću! Hoću to!

Tada vibrirate namjerom za promjenom, tako ćete izaći iz niske vibracije i pokrenuti svemir prema svom rješenju.

Tada ste donijeli odluku i svemir će složiti sve što treba za vašu manifestaciju.

Svaki put kada vam nešto ne ide, kada ste u niskoj vibraciji, i kada vam je teško izaći iz te niske vibracije, najbolje što možete napraviti je da se svjesnim naporom pokrenete prema manifestaciji i izgovorite: “HOĆU TO”, jer tako ćete najbrže podići vibraciju!

Melita Manojlović, life i business coach, NLP trener[email protected]

Prethodna objavaAnđeoska poruka – Bog sve vidi, čuje i zna
Slijedeća objavaKako (za)voljeti sebe!?
Melita Manojlović
Melita je svoj osobni rast počela još u ranom djetinjstvu kada ju je život počeo učiti iznimno teške lekcije. Tražeći odgovore na pitanja od životne važnosti, smisao života počela je otkrivati već od svoje 12. godine. Svoj profesionalni put u sferi duhovnosti i osobnog rasta počela je u 30-im godinama kada se prvi put educirala na polju psihologije i to za NLP praktičarski, a svoj put je nastavila educirajući se i radeći s ljudima uz pomoć različitih emocionalnih tehnika koje je istovremeno koristila za svoj rast. Na duhovnom polju, život nije bilo jednostavno razumjeti, jer je često servirao nerazumljive poruke i dosta teške lekcije pa je stoga tražeći odgovore, svoj duhovni put produbila različitim spiritualnim i energetskim tehnikama koje su joj omogućile vlastiti napredak, otklanjanje blokada iz svog života, ali i napredak u poslovnom smislu jer danas svojim klijentima i slušateljima omogućava širok spektar iznimno vrijednih znanja i tehnika za rad na sebi. Seminari, radionice, videa, individualni pristup ... Zakon privlačenja je osnova svih učenja pa je tako uz svoja učenja i rad na sebi spoznala jako duboku priču zakona privlačenja te odlučila je prenositi. Učeći NLP od početka svog profesionalnog usmjerenja prema psiho-spiritualnom svijetu, dostigla je stupanj znanja i educiranosti NLP trenera, te je tako postala i edukator koji na jednostavan način prenosi NLP , putem certificiranih edukacija koje održava kontinuirano. Pokretač je promjena na polju razvoja ljudskih resursa za uslužne djelatnosti, širenjem svijesti o važnosti čovjeka i s jedne i s druge strane uslužne djelatnosti, utemeljila je centar za razvoj ljudskih resursa te svojim treninzima za uslužne djelatnike širi svijest o Hospitality pristupu i potiče okolinu na promjenu prilagođenu čovjeku i njegovim vrijednostima. Kolumnista je mnogobrojnih hrvatskih portala i ponosna kolumnistica udruge Atma.