stocksnap.io

Budni smo jer smo promijenili sebe i svoj pogled na svijet. Probudili smo se jer znamo da je vanjski svijet ogledalo našeg unutarnjeg svijeta pa si zato više ne dozvoljavamo da bilo kakva negativnosti dopre do nas jer nam je srce otvoreno i ne damo više da nas bilo kakav otrov truje. Zato svjesno mičemo od sebe i sve ljude i situacije koje nas vuku u negativnu spiralu. Postali smo odgovorni za sebe i zahvalni smo na daru života. Sada živimo iz trenutka u trenutak ispunjavajući ga samo onim aktivnostima koje nas raduju tako da uvijek živimo u visokoj vibraciji koja je temelj života Nove stvarnosti Pete dimenzije.

atma.hr – 78
Što znači probuditi se? To znači biti spreman prepustiti se životu da nas vodi, biti spreman otpustiti svaku kontrolu. Probuditi se znači da znamo koliko je život u nama vrijedan što znači da smo dobili i svo obilje koje nam je potrebno za sretan i ispunjen život. Probuditi se znači da smo spremni tražiti za sebe sve najbolje.

Biti budan znači da vidimo da nam je svaki novi udah uvijek dan, da nad disanjem nemamo kontrolu, dakle mi vjerujemo da ćemo i dalje disati i spokojni smo. Probuditi se znači početi graditi živu vjeru u sve svoje znane i neznane talente, jer u prirodi nema beskorisnih i nevažnih stvari, zato smo i mi kao osoba neophodni da bi ovaj svijet bio najbolje moguće.

Biti budan znači da razumijemo da je svaki život jednako vrijedan i da je vrijeme da se sada svatko sam pobrine za sebe kako bi bio najbolje moguće. Zato prestajemo živjeti tuđe živote i stavljamo sebe u centar svog svijeta. Znamo da svatko dobiva sve što god poželi od života i zato prestajemo biti na usluzi drugima i biti izvor njihove sreće. Otpuštamo svaku vezanost.

Probuditi se znači početi tražiti svoju svrhu, jer svi smo rođeni sa svrhom postojanja. Kada je nađemo i živimo uvijek ćemo biti spokojni i u miru sa sobom i cijelim svijetom.

Biti budan znači da razumijemo da je sve ono što gledamo kao “realnost” uvijek posljedica naših misli i osjećaja. Zato postajemo svjesni da kada doživljavamo ružne scenarije da je to posljedica svih naših misli koje nismo uspjeli otpustiti i koje još uvijek dominiraju našim životom.

atma.hr – 39

Budni smo kada se prestanemo baviti sa svima drugima i okrenemo se sami sebi i odlučni smo maknuti od sebe sve obrasce ponašanja koji nas drže blokiranima. Budni smo kada prestajemo glumiti uloge u svom životu i postajemo original, ono za što smo rođeni. Budni smo kada nam je dosta “loših” i situacija i ljudi i spremni smo promijeniti svoj fokus s negativnog na pozitivno.

Znamo da to nije naivno nego nužno kako bi na temelju naših misli u sadašnjem trenutku KREIRALI svoj novi i sretan život.

Znamo da negativnim mislima ne možemo kreirati pozitivan život. Budni smo kada znamo da smo više od materijalnog tijela i da je upravo toplina naše duše ta koja grije sve oko nas. Zato stalno dajemo, a primanje postaje automatizam.

Znamo da nema granica koliko se naša ljubav može širiti. Budni smo kada se naše JA stopilo sa svime što vidimo oko sebe. Zato više nemamo negativnih misli jer je sve oko nas dobro. Budni smo, sretni, ispunjeni, svjetlo ljubavi iz nas isijava i nikakva tama više ne postoji. Gradeći sve s ljubavlju mi ostvarujemo rajsku stvarnost, gradimo sve NOVO bazirano na novim temeljima.

Budni smo jer smo promijenili sebe i svoj pogled na svijet. Probudili smo se jer znamo da je vanjski svijet ogledalo našeg unutarnjeg svijeta pa si zato više ne dozvoljavamo da bilo kakva negativnosti dopre do nas jer nam je srce otvoreno i ne damo više da nas bilo kakav otrov truje.

atma.hr – 75
Zato svjesno mičemo od sebe i sve ljude i situacije koje nas vuku u negativnu spiralu. Postali smo odgovorni za sebe i zahvalni smo na daru života.

Sada živimo iz trenutka u trenutak ispunjavajući ga samo onim aktivnostima koje nas raduju tako da uvijek živimo u visokoj vibraciji koja je temelj života Nove stvarnosti Pete dimenzije.

Napisala: Ljiljana Posavec

99 LJILJANA POSAVEC

LJILJANA POSAVEC KNJIGE