Online tečaj o reprogramiranju uvjerenja (obrazaca) i programa koje nasljeđujemo od predaka ili Kolektivne svijesti

Naša DNK čuva sve genetske zapise i informacije, i sve što se prenosilo s generacije na generaciju. U pitanju je prenošenje energije (emocija, uvjerenja i obrazaca ponašanja), koje se dešava ili na najsuptilnijim razinama, dakle nesvjesno ili na fizičkoj i verbalnoj razini (ono što smo slušali i gledali te tako usvajali od svojih roditelja, kao naučene modele ponašanja. I onda se to prenosi i utječe na nas, svjesno ili nesvjesno. Utječe na naše postupke, odluke, izbore partnera ili ostala nesvjesna ponašanja. Isto tako, mi upijamo od svojih roditelja (predaka) ne samo obrasce ponašanja i navike , nego i sve ono što oni nisu procesuirali, očistili kod sebe kao neke teške, bolne emocije, emocionalne povrede i traume. U svom radu sa klijentima suočavam se s tim svakodnevno. Uočavam međupovezanost između određene traume, energetske blokade s kojom mi klijent dolazi na tretman i kako to ima direktne veze s nekim od roditelja ili predaka.

Isto tako se dešava kada radim s majkom na određenoj temi, i kada to očistimo kod nje, nekim čudom se to očisti i kod njenog djeteta, i time automatski odnos postane puno bolji, oni postaju bliskiji ili se ponašanje kod djeteta potpuno promijeni. Baš je čudesno promatrati te transformacije koje se dešavaju u porodicama i kako je sve to nekako sinkronizirano i povezano. A ujedno to potvrđuje i tezu da kada mi radimo na sebi i čistimo neke svoje traume, (povrede i boli) , i kada to nešto očistimo kod sebe – to se automatski čisti i iz naših predaka ali i naših potomaka. Dakle, na taj način direktno radimo najbolju moguću stvar za našu djecu i buduće generacije koje dolaze. A primijetila sam da u svakoj porodici postoji jedna osoba koja je da tako kažemo nosilac karmičkog tereta koji se prenio od predaka i prethodnih generacija i onda ona to pojačano čisti kod sebe i suočava se s tim. I najčešće ima veliki unutarnji poriv da čisti te slojeve i slojeve nakupljenog tereta. To smo svi mi koji osjećamo veliki poriv da “radimo na sebi“ .

Dakle, u svakoj porodici ima ta jedna osoba koja „čisti karmu predaka“, odnosno koja se nosi sa različitim energetskim blokadama (traumama, teškim odnosima ili poteškoća sa zdravljem) i zadatak im je da to razriješe (očiste) kod sebe, a time će se automatski očistiti to i kod naših potomaka.

Pa zar nije vrijeme da napustimo te programe koje vučemo od predaka i iz kolektivnog nesvjesnog programe ( programe oskudice, težine, straha i brige) ?

Zar nije vrijeme da uđemo u potpuno novu paradigmu postojanja, novi mindset razmišljanja i življenja. Da, vrijeme je da prekinemo te teške generacijske obrasce, da prekinemo taj začarani krug i zaronimo u veću lakoću, radost i uživanje u životu. Vrijeme je da uđemo u potpuno novu paradigmu postojanja, novi mindset razmišljanja i življenja.
Ako to želite i birate za sebe, pridružite mi se na ovom Online tečaju koji uskoro kreće.

Šta vas očekuje na tečaju?

Moćni energetski, transformativni procesi kojima otpuštamo energetske blokade i mijenjamo uvjerenja (programe i obrasce ponašanja) koja nam ne služe kao što su :

– proces opraštanja precima (kidanje energetskih spona)
– blagoslov predaka
– iscjeljenje ženskog principa
– iscjeljenje osjećaja usamljenosti/odbačenosti
– oslobađanje programa oskudice
– oslobađanje straha od promjene
– oslobađanje od krivnje i srama
– oslobađanje obrasca žrtve i ulazak u svoju osobnu snagu i moć
– bezuvjetna ljubav prema sebi i prihvaćanje sebe

Na ovom putovanju naučit ćemo kako se osloboditi tih limitirajućih, negativnih programa i kako ih preokrenuti nabolje i sebe osnažiti. Osvijestit ćemo da smo mnogo veći od onoga što nam se događa. I da smo sposobni za promjene koje želimo živjeti. I što je najvažnije, zajedno ćemo kreirati predivno polje podrške u grupi, koje će svima omogućiti da naprave željenu promjenu.

Ako to želite i birate za sebe pridružite mi se na ovom čarobnom putovanju do svog Novog života.

. . . . . . . . . . . . . . . .

Tečaj se odvija u jednoj zatvorenoj Facebook grupi u kojoj se javljam uživo dva puta tjedno u večernjim satima, a s vama sam prisutna cijelo vrijeme trajanja tečaja kao energetska i psihološka podrška te snaga u svim vašim procesima, pitanjima i dilemama. Sve video snimke ostaju vama dugo dostupne, tako da možete gledati u vrijeme kad vama najviše odgovara, iz udobnosti svog doma.

Tečaj započinje 15. 03. i traje sve do 15.04.2024., što je i više nego dovoljno da se sve naučeno znanje i tehnike integriraju. I što je najvažnije, sav video materijal ostaje vam još dugo na raspolaganju tako da ga možete gledati i slušati još dugo nakon završetka programa.

Prijave i informacije na mail: [email protected]

Voditeljica tečaja:
Ivana Bezina Shanti – Holistički terapeut i Transformacijski coach, Regresoterapeut i praktičar Brainspotting- psihoterapijske tehnike, autorica brojnih online programa i radionica na teme praktične duhovnosti, samoprihvaćanja, osnaživanja, mindfulnessa i buđenja izvorne energije. Ima preko dvadeset godina praktičnog iskustva u području osobnog razvoja i uzdizanja svijesti. Vodi popularnu FB grupu “Čarobno putovanje duše” i YouTube kanal “Put u središte sebe”, putem kojih svakodnevno pomaže ljudima na putu njihovog duhovnog buđenja.