Designed by Freepik

U nastavku možete pročitati pismo jedne domaćice koje je upućeno svim ženama, a koja želi svoje životno iskustvo podijeliti s vama! Prenosimo vam ga u cijelosti…

….

“Moje dame,

Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na namještaju možete ispisati – Volim te.

Znala sam svakog vikenda provesti bar 8 sati čisteći jer sam željela da sve bude savršeno, za slučaj da netko navrati do mene.

Konačno sam jednog dana shvatila da nitko nije došao – svi su bili negdje vani, živeći život i zabavljajući se.

Danas, kad me ljudi posjećuju, ne moram im objašnjavati stanje svog doma, svi su uglavnom zainteresirani za stvari koje sam radila i radim dok živim i zabavljam se.

….

Ako to još niste shvatile same, molim poslušajte ovaj savjet: Život je dragocjen. Uživajte ga! Čistite koliko morate… A zar ne bi bilo bolje da naslikate sliku, napišete pismo, ispečete kolače ili posadite cvijet, naučite razliku između ŽELIM i MORAM?

Čistite koliko morate … ali nemate previše vremena …. s rijekama koje možete preplivati, planinama na koje se želite popeti, glazbom koju želite čuti, prijateljstvima koje želite zadržati i životom koji želite živjeti.

Čistite koliko morate, ali život je tamo vani, sa suncem u vašim očima, vjetrom u vašoj kosi, pahuljama snijega na vašem licu, kapima kiše …. Ovaj dan se neće ponoviti!

….

Čistite koliko morate, ali imajte na umu…. Starost će doći i ona nije ljubazna… a kad nas trošno tijelo napusti, ono će napraviti samo još više prašine…”

Prašina neka ide prašini – duša traži ljubav i radost.

Podijelite ovo sa svim prekrasnim ženama u vašem životu.

Izvori: korisno.net/uspesnazena.com

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo „ja“ Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.