Zrcalni datum, 4.4. u kojem vlada magičan niz 4-4, donosi nam puno pozitivne energije. Ovaj datum je najskladniji u travnju/aprilu jer je četiri broj harmonije i sadrži snagu četiri glavna elementa: Vatre, Zraka, Vode i Zemlje. Ovaj niz također simbolizira stabilnost, uzemljenje, sigurnost. Ovo je vrlo povoljan dan, koji se svakako isplati posvetiti važnim stvarima.

atma.hr – 52
Dan je povoljan za intelektualnu i fizičku aktivnost, kao i za emocionalni i duhovni razvoj. Četiri je broj koji stvara posebno stanje uma u nama. Pomaže da postanete ljubazniji, bolji.

Također jača energiju i pomaže u procesu oslobađanja od negativnosti i neugodnih osjećaja, kao i mračnih sjena iz prošlosti.

Mnogi ljudi će doživjeti uspjeh, bit će pozitivni i promatrat će svijet s više radosti. Ako drugima dajete dobro, to dobro će vam se i vratiti.

Budite strpljivi, jer ovog dana možete riješiti svaki zadatak, ma koliko on bio težak. Možete se sami nositi s njima – budite spremni da preokrenete situaciju u svoju korist.

4. travanj/april je zaista dobar početak tjedna, jer tjedan možemo započeti motivirani da ostvarimo velike snove.

Dan će biti lagan, ugodan, uspješan, a svaki dogovor može donijeti napredak na duže staze.

Numerolozi ističu da baš danas trebate razmišljati o svojim ciljevima, namjerama i željama. Osjetit ćete da ste na pravom putu i što je to što želite poduzeti da bi se san ostvario.

Važno je da budete puni optimizma, razmišljate dobro – i dobro će biti. Dan je povoljan i za financije, bit će više stabilnosti u polju novca. Na ljubavnom planu izbjegnite sukobe.

Kako bi se vaše namjere i želje danas ispunile, vizualizirajte svoje želje detaljno – važno je da želja koju zamislite utječe povoljno i na vas i na druge ljude.

sensa.mondo

atma.hr – 52