Darujte sebe trenutkom povlačenja u tišinu svakog dana, makar i na tren!

45

Vratite se natrag u taj ključ povišene svijesti – utišavanje unutrašnjeg dijaloga – i znajte da je to vaša karta ka miru.

Možete jednostavno zatvoriti oči i povući se u unutrašnji Božanski prostor; i kao što pjesnik Robert Frost kaže: “Mi plešemo u krugovima i pretpostavljamo, ali Tajna sjedi u sredini i zna” (“We dance round in a ring and suppose,  but   the   Secret   sits   in   the   middle   and   knows.”) Postoji  Tajna  unutar vas i možete je dosegnuti jedino putem tišine.

Usporite malo kroz kontemplativnu tišinu, odnosno, ne činite ništa! Cijenite svoje tijelo u tim trenucima kao i cijeli fizički svijet. Primijetite unutrašnje valove užitka dok ste u Tišini.

Razvijajte umijeće svjedočenja svojim mislima tako što ćete napraviti uzmak natrag i promatrati kako misli ulaze i izlaze iz vašeg uma. Samo promatranje tog procesa umiriti će vaš um u tišinu u kojoj možete iskusiti Boga. Postanite svjedokom, kultivirajte promatrača u sebi.

Budite u mirnoći, provedite malo vremena u tišini, meditirajte i ozbiljno poslušajte Boga! Rezultat će biti da ćete pronaći rješenje za bilo koji vaš problem, bilo da je riječ o odnosu sa ljudima, financije ili nešto treće – sve je unutar vas! Mir, tišina i samoća – svi dolaze iz razumijevanja da je jedini, istinski Božji glas – Tišina, i ako možete biti samo jedan trenutak mirni, prepustiti se toku tišine, otkriti ćete stanje blaženstva za koje niste ni slutili da je u vama.

Darujte sebi jedan trenutak tišine…

Wayne Dyer

39

39

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 12.03.2017.
Slijedeća objavaDanas je Pun Mjesec u Djevici, iscjeljenje i završetak šestomjesečnog ciklusa: Ovo je najbolja afirmacija!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.