atma.hr – 52
Patricia: I koja je uloga onoga tko se liječi ili partnera u QE procesu?

Dr. Frank Kinslow: Ništa. Samo da “bude”. Bespotrebno je da se fokusira na namjeru, da vizualizira bilo što ili pokreće energiju. U stvari, što manje partner radi, to je bolje. Oni jednostavno puste svoje svoje umove da teku slobodno bez pokušaja da”pomognu”. Inicijatorovo što nje čiste svijesti zahvaća partnera. Poznato je da partneri doživljavaju učinke “valova” ili “klimanja”; drugi mogu doživjeti ljuljanje ili osjetiti val blaženstva. Ali ta iskustva nisu neophodna za QE. Znam da to zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, ali ovi efekti se dešavaju i početnicima i dugogodišnjim praktičarima iscjeljenja. U stvari, tijekom našeg Basic, osnovnog QE nivoa radionice, sudionici dožive QE nakon 30 minuta. Nadalje, što više rade QE, više postaju svjesni čiste svijesti. To je tako jednostavno i zaista jeste.

Patricia: Puno toga je napisano o “namjeri” ili “moći namjere”. Najprodavanije knjige i filmovi, uključujući i “Tajnu” i “ What the bleep do we know?” uče “moć namjere” i “zakon privlačenja”. Vrlo je zanimljivo, da događanja u kvantnoj teoriji sada ukazuju na podatak da što je preciznija namjera kreirana, vizualizirana i s osjećajem, da je rezultat više “zaključan” (blokiran), a time su i ”bolje i veće” mogućnosti zaključane. Osnivač Matrix Energeticsa je pisao o utjecajima fokusa na “set problema” kako ojačati program ,a ne stvarati novi i rješenje “izvan kutije”. Koja je uloga, ako postoji, “usmerene namere” u QE procesu?


Widget not in any sidebars

Dr. Frank Kinslow: Znam da je puno toga rečeno o namjeri. Neki sistemi smatraju da namjera treba da biti precizna, točna sa svim detaljima u svakom pogledu. Ovi sistemi se oslanjaju na pojedinca da odluči što je najbolje i onda da očekuje da taj direktan utjecaj dostigne. To nije tako u QE procesu. QE-ovci se oslanjaju samo na čistu svijest. Oni znaju da je beskrajan izvor svih stvaranja i kreacija mudriji u tim stvarima od individualnog uma. QE namjera se podrazumijeva od strane onoga tko traži asistenciju i rješenje se pronalazi u beskrajnoj mudrosti čiste svijesti.

Patricia: Vaši opisi QE me podsjećaju na rad Eckharta Tolea “Moć sadašnjeg trenutka”. To je kao da uzmete filozofiju “Moć sadašnjeg trenutka” korak dalje (primjenite u praksi) sa stvarnim procesom koji donosi konkretne rezultate. Da li bi to bio fer opis QE?

Dr. Frank Kinslow: Vrlo fer i opažavajuće. To je upravo ono što QE jest: manifestirana i očigledna moć SADA. Mi postajemo svjesni nepomičnog SADA, i dok se kupamo u njegovom nepomičnom izobilju, gledamo kako radi sav posao. To je neka vrsta putanje lijene osobe na unutrašnjem obogaćivanju i samosvijesti.

Patricia: Razgovarala sam s jednom ženom prije neki dan, koja kaže da se jednostavno ne želi više boriti. Život joj izgleda kao borba za borbom, kao i mnogima od nas: bilo da je pitanje imamo li dovoljno novca da sastavimo kraj s krajem, održavanje posla, plaćanje hipoteke, a kamoli naše fizičko zdravlje. Zar ne bi bilo divno naći način, koji je oslobođen borbi, lagan, jednostavan?

Dr. Frank Kinslow: Vi ste ga našli. QE je jednostavan i lagan. To je jedini način koji funkcionira. Kada vidimo da QE radi bez našeg uplitanja, počnemo da dobijati osjećaj da sve teme u našim životima – financije, posao, veze, itd mogu funkcionirati bez napora. To nam odmah daje olakšanje, neku vrst mirnog povoljnog položaja iz kojeg možemo promatrati kao da se naši životi odvijaju bez stresa i sukoba. Ideja o otpuštanju nije nova. To je praktična tehnologija da se odmah postigne život bez napora. Mi to zovemo QE.

Dr. Frank Kinslow

Quantum Entrainment u ZAGREBU 25.03.-28.03

Pozivamo vas da dođete na radionice koje se održavaju u Zagrebu 25. do 28. ožujka, 2017. da zajedno doprinesemo sebi samima, našoj zemlji, regiji i svijetu.

Više o programu možete pročitati OVDJE.


Widget not in any sidebars