Quantum Entrainment je vrlo brz iscjeljujući proces kojeg svatko može raditi. Bilo da imate slomljenu nogu ili slomljeno srce, treba vam odmor da zaraste. Ako želite fizičko emocionalno ili spiritualno iscjeljenje, potreban vam je duboki odmor. Što je dublji odmor, dublje je iscjeljenje. Čista svijest je najdublji odmor koji možete imati.


Widget not in any sidebars

Od mojih kasnijih 20-tih do ranih 40-tih godina, akumulirao sam skoro tri godine duboke, tihe meditacije puno puta sakriven u Alpima. Dok sam bio zauzet poslom i podizanjem obitelji i dalje sam 3½ sata dnevno posvećivao meditaciji. Počeo sam predavati tehnike koje sam dobivao s “viših nivoa” i okupljao oko mene one koji su tražili unutrašnji mir i prosvjetljenje. Nakon sedam godina predavanja, shvatio sam da još uvijek nešto nedostaje. Odustao sam od svega i vratio kontemplaciji “ni-šta” ili “čistu svijest”. Nakon sedam godina tišine shvatio sam da ne postoji ikakvo mjesto za otići niti išta za uraditi. Sve je savršeno baš onako kako jest. Vidite, “Ništa” ne daje odgovore, to jest odgovor! Duboki odmor, čista svijest, duboki mir – to bi bili drugi izrazi koji opisuju iskustvo “ni-šta” ili “bez-misli”.

U kasnim 80-tim razvio sam self-exploration system koji je omogućio da jedna osoba ‘daje‘ iskustvo dubokog mira drugoj osobi, nešto kao produženi shaktipat, neka vrsta prijenosa ‘spiritualne energije’ s jedne osobe na drugu. To je bio uvod u QE. Vremenom sam nastavio usavršati process i uklonio sve ono što je apsolutno bespotrebno. Rezultat toga je Quantum Entrainment – brz, jednostavan proces koji probuđuje duboku unutrašnju svijest i ima iscjeljene kao jednostavnu nuspojavu.

Quantum Entrainment je vrlo brz iscjeljujući proces kojeg svatko može raditi. Bilo da imate slomljenu nogu ili slomljeno srce, treba vam odmor da zaraste. Ako želite fizičko emocionalno ili spiritualno iscjeljenje, potreban vam je duboki odmor. Što je dublji odmor, dublje je iscjeljenje. Čista svijest je najdublji odmor koji možete imati. Otkrio sam proces koji momentalno daje tijelu, umu i duši, duboki odmor i brzo iscjeljenje. Radi u sekundama. To ja zovem Quantum Entrainment.

Koristim riječ “odmor” zato što svi znamo kako odmor čini da se osjećamo bolje. Ali ovaj QE odmor je tako dubok, kao da se uopće ne pomičete. Kada doživimo čistu svijest, mi doživimo tako dubok, nepomičan spokoj, koji ostaje čak kada nastavimo misliti, pričati i živjeti. Kada se to dogodi, blagi mir prožima svaku našu aktivnost. Mi postajemo slobodni od utjecaja vezivanja za dnevne rutine. Osjećamo se unikatno posebni kao da smo primili neke tajne kozmosa da je sve u redu sa svijetom bas takvim kakav jest. To je istinska ljubav. Uklanja brigu o slijedećem uraganu, hipoteci, cijeni benzina, zdravlju i odnosima. Mi smo u što nju istupiti izvan patnji i ludila ljudske uvjetovanosti, i gledati se s više proširene perspektive mira i harmonije. Svijeća je svjetlo u gluho doba noći, ali potpuno gubi svoj značaj na punom svjetlu sunca.

Obećanja su bespotrebna. Ne postoji išta za postizanje. U stvari, čista svijest se ne može postići, jer je mi već imamo. Ili još preciznije, ne postoji “mi” za postizanje nečega što je već svuda, svo vrijeme. Ne želim biti zagonetan, ali ako mislite da trebate postići nešto kako biste bili samosvjesni ili prosvjetljeni, onda ste već izgubili bitku. Sve što se može postići, može se izgubiti. Čista svijest ne može biti dobivena niti izgubljena. Dakle, sve što trebate uraditi je postati svjestan čiste svijesti što je izuzetno lako uraditi.

Dr. Frank Kinslow

Quantum Entrainment u ZAGREBU 25.03.-28.03

Pozivamo vas da dođete na radionice koje se održavaju u Zagrebu 25. do 28. ožujka, 2017. da zajedno doprinesemo sebi samima, našoj zemlji, regiji i svijetu.

Više o programu možete pročitati OVDJE.

atma.hr – 39

atma.hr – 39