Dopusti – Otpusti – Prepusti

Online DOP: ISCJELJENJE EMOCIJA, FIZIČKIH BOLI I SJEĆANJA
✅ IVAN BAVČEVIĆ – terapeut i učitelj duhovnih znanosti.

Online iscjeljujuća radionica preko ZOOM aplikacije za dvosmjernu komunikaciju.

Kako je za DOP potrebno da vidim sudionike, ovo iscjeljenje ćemo raditi preko ZOOM aplikacije za konferencijske pozive. Nakon prijave ćete dobiti uputstva. Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na https://forms.gle/zWXd5S7z2Uotbaty9

Dan prije radionice ćete dobiti link i lozinku (password) za ulazak u online sastanak.

Vrijeme: Četvrtak 07.04.2022.. od 18:00h do 20:30h
Kontribucija za sudjelovanje na DOP radionici je 33 EUR ili 250 kuna po osobi.

Neotpuštene i potisnute traume ili šokovi, bol zbog gubitka odnosa, osobe ili nečega, neizražena tuga ili ljutnja, osjećaj nepravde ili žrtve te druge emotivne blokade, stvaraju u tijelu energetske nakupine koje se talože u mišićima i organima. S vremenom te nakupine se pretvaraju u fizičku bolest ili problem nekog dijela tijela. Kada tokom DOP Iscjeljenja koristimo neurologiju sva tri mozga u glavi (malog, limbičkog i neokorteksa), sva tri uma (instinktivnog, emotivnog i racionalnog) i vođeno disanje tada oslobađamo te blokade u tijelu te dolazi do spontanog nestajanja boli, a dugoročno i do trajnog iscjeljenja. Uklanjajući uzrok boli rješavamo i posljedice.

U ovom iscjeljujućem susretu imati ćemo:
1. Vođeno opuštanje cijelog tijela u trajanju od 30 minuta kako bismo unijeli svijest u svaku stanicu tijela
2. Razgovor sa sudionicima i davanje nekih osobnih savjeta po potrebi
3. Osnovno predavanje i učenje kako živjeti Dopuštanje
4. DOP proces iscjeljenja u trajanju od 45 minuta

DOP je prvenstveno način života u visokoj svijesti u kojem čovjek živi dopuštajući INTELIGENCIJI SVEMIRA da ga vodi te prepuštajući pozitivne i negativne posljedice djelovanja (nagrade i gubitke, brige i ushite) Izvoru / Svijesti. DOP je izrazito snažna i učinkovita tehnika uklanjanja emotivnih blokada koju su prošle tisuće ljudi od kraja 2010. godine.