Majka Priroda je iscjelitelj, a jedan od njenih najmoćnijih darova dolazi u obliku cvijeća. Svaka vrsta ima drugačiju “osobnost” koja utječe na  tjelesnu i emocionalnu dobrobit.

atma.hr – 78
Svaki cvijet je Božje remek – djelo i prava sveta zdjela zdravlja, a terapija cvijećem je metoda rada s različitim cvjetovima koja se temelji na njihovom izgledu, mirisu, ekstraktu, boji i energiji. Cvjetna terapija uključuje blisko surađivanje s prirodom, uključujući vile i anđele.

Vile su prekrasni saveznici jer vam mogu pomoći da manifestirate želje svog srca. Kada radite s cvijećem, automatski pristupate vilinskoj energiji. Anđeli su također povezani sa cvijećem. Anđeli su naši dragi prijatelji, uključeni su u svaki aspekt našeg života, prisutni na cijeloj planeti. Anđeli su puni radosti kada vide da koristimo Božje iscjeliteljske darove radeći s prirodom.

Cvjetna terapija se temelji na iscjeliteljskim sposobnostima prirode, slično naturopatiji. Kao i biljni tretmani u naturopatiji, cvijeće se može koristiti za stvaranje moćnih ljekovitih efekata. Kada je emocionalna ravnoteža narušena, mirisi cvijeća se miješaju s vodom i stavljaju pod jezik.

Energija cvijeća je energija kakvu bi trebalo imati i ljudsko tijelo pa se primjenom terapije cvijećem ta energija vraća u ravnotežu.  Budući da se miris i boja cvijeća širi u energetska područja, cvjetna terapija pomaže kod metafizičkih problema. Može vam pomoći da produbite svoju duhovnu praksu i da aktivirate svoje psihičke sposobnosti.

Bilo da radite s cvijećem u vlastitom vrtu ili ga nabavljate kako bi liječili određenu situaciju, ono će donijeti emocionalnu, fizičku i duhovnu ljepotu u vaš život.

atma.hr – 39

7 vrsta cvijeća i njihova ljekovita svojstva:

1. Afrička ljubičica

Iscjeljivanje: Afričke ljubičice su vrlo korisne za iscjelitelje i vidovnjake zbog toga što čiste staru, tešku energiju. Odlične su za čišćenje prostora, kao što su kuće i uredi, ali i za čišćenje vlastitog fizičkog tijela.  Ljubičasta boja je boja iscjeljivanja.

Potpomaže koštani rast, olakšava probleme s bubrezima, reumatizmom, epilepsijom, išijasom, smanjuje nervozu, djeluje na neuralgije. Ljubičica pripada yin principu i djeluje umirujuće.

Poruka Afričke ljubičice: „Očistiti ću staro i dati život novom. To je dugoročni proces. Ja mogu transformirati niže oblike energije iz vašeg tijela i doma i oblikovati ih u pozitivno stanje mira i ljubavi.“

2. Ivančica

Iscjeljivanje: Dopustite Ivančici da brine za vas i da otkloni stres s vaših ramena. Ivančice će donijeti mir u vaš život, tako da se možete usredotočiti na ono što je važno.

Poruka Ivančice: “Potrebno je da pojednostavite stvari! Toliko toga se događa, raspršeni ste na sve strane. Ja vas okružujem i dajem vam priliku da se riješite drame i stresa. ”

atma.hr – 753. Maslačak

Iscjeljivanje: Žuti cvijet može izliječiti bijes, ljutnju, ogorčenost i ljubomoru. Prekrasno je raditi s bijelim karakteristističnim pahuljastim cvijetom; naročito su dobri za ostvarivanje snova. Pobuđuje osjećaj mira.

Poruka Maslačka: “Želio bih vam pomoći da se uzdignete iznad nižih energija poput emocija gorčine i bijesa. Također mogu pomoći u manifestiranju vaših želja.”

4. Gardenija

Iscjeljivanje: Gardenija je odlična za sve ljude koji pate od kroničnog stresa. Njezini cvjetovi uklanjaju stresne emocije iz vašeg života i podsjećaju vas da je vrijeme za igru i smijeh.

Poruka Gardenije: „Budite blizu mene i udišite moj profinjeni parfem. Pomoći ću vam da zaboravite sav stres i brige. Sada je vrijeme da uživate u blaženoj fazi svog života.“

5. Jorgovan

Iscjeljivanje: Jorgovan je divan smirujući cvijet koji pomaže u borbi protiv užurbanosti i jurnjave u svakodnevnom životu. Pogodan je za ljude koji pate od anksioznosti ili depresije.

Poruka Jorgovana: “Otpustite sve iritantne, depresivne misli i zamijenite ih s pozitivnim stavovima i osjećajima. Možete to učiniti, ja ću vas podržati. ”

atma.hr – 78
6. Orhideja

Iscjeljivanje: Energija orhideje je vrlo visoka. Ona vas podsjeća da ste zaslužili samo ono najbolje i da je to jedina stvar na koju se treba usredotočiti.

Poruka Orhideje: “Sa svakim korakom sve ste bliži svom cilju. Nije vrijeme za odustajanje; još malo se potrudite. Nastavite i posegnite za zvijezdama.”

7. Ruža (Crvena)

Iscjeljivanje: Crvena ruža je simbol ljubavi i strasti, tradicionalno je romantičan dar. Njena moćna iscjeljujuća energija topi blokade u vašem srcu. Na taj način lakše je privući ili učvrstiti ljubav u vašem životu. Ruža pripada yang principu. Povezana je s arkanđelom Urielom.

Poruka Ruže: “Vi zaslužujete ljubav; dopustite mi da vam pomognem u ovom području. Zajedno ćemo pronaći duboku povezanost i strast koju tražite. S vašim dopuštenjem, ja ću iscijeliti te rane i omogućiti vam da krenete dalje s pozitivnošću.“

Doreen Virtue

115 KYLE GRAY: PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU

11 vježbi uz pomoć kojih ćete poboljšati svoju duhovnu povezanost

Ova knjiga pruža čitatelju priliku da putem 11 vježbi posve preobrazi svoju energiju, da je podigne na višu razinu i da svakome tko ih prakticira proširi uvid u smisao života, njegove talente i misije koje svatko od nas ima ovdje na planetu Zemlji.

Knjiga “Podignite svoju vibraciju” Kylea Greya riznica je kvalitetnih vježbi, uvida i inspiracije koji nam svima trebaju. Ona nas iz dana u dan, korak po korak, na vrlo jednostavan način vodi kroz proces transformacije i konačno u potpunu slobodu da budemo zdravi, sretni i u dubokom miru.

Cijena: 119 kn - Kupi ovdje

4 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here