Foto: pexels.com

atma.hr – 52
U životu ponekad postoje faze kada zapitamo sami sebe jesmo li u nečemu dobri? Dođu faze kada nam ponestane snage, umorni smo, razni problem nas okružuju i opet sebe preispitujemo – jesam li vrijedan nečeg boljeg.

Odgovor je DA! Vrijedna si najboljeg, vrijedna si blagostanja, obilja u svim životnim fazama.  Proći će te faze, uvijek prođu, a ti nastavi vjerovati u sebe, a evo i zašto:

1. Dovoljno si dobra, jer si odabrana da postojiš. Bilo da je od Boga ili od bilo čega ili od bilo koga u koga vjeruješ, usmjeri svoju vjeru, ti si tu, na ovom svijetu, jer imaš svoju svrhu, samo je trebaš otkriti.

2. Dovoljno si dobra, jer posjeduješ nešto što nitko drugi ne može ponuditi. Zarazni osmijeh, afinitete prema kuhanju, izvrsne matematičke sposobnosti – ma što god tvoja specijalnost bila, ti imaš nešto s čim se nitko drugi ne može usporediti.

3. Dovoljno si dobra jer činiš velike, ogromne greške. I to je genijalno, jer imaš priliku postati bolja i imaš izbor prihvatiti i nositi se s tim. Netko drugi ne bi mogao podnijeti takav teret.

atma.hr – 39

4. Dovoljno si dobra, jer te netko voli. Možda to i ne osjećaš stalno, ali netko te voli. Možda bi ti to trebali češće govoriti ili bi i ti možda trebala čuti kada ti kažu: volim te.

5. Dovoljno si dobra, jer si pokazala svoju ranjivost koja te protrese do srži. Poklonila si nekome nježnost i najdragocjeniji dio sebe što više ne možeš povući natrag. To pokazuje više hrabrosti nego bilo što drugo.

6. Dovoljno si dobra, jer si nekome dopustila da te povrijedi i svojom snagom si nastavila dalje u život. Osvijestila si da vrijediš više o toga kako se netko odnosio prema tebi. Naučila si voljeti sebe i maknuti se.

7. Dovoljno si dobra, jer si svjesna da neke ljude moraš pustiti iz svog života, dok nekima moraš i dalje opraštati. Prihvatila si da postoje oni koji moraju ostati pokraj tebe, a ponekad si upravo ti ona kojoj je potrebno više oprosta nego drugima.

8. Dovoljno si dobra, jer si svojim emocijama dozvolila da te prožmu s vremena na vrijeme. I tada si sjela, utonula u svoju svijest i otkrila da su upravo emocije te koje čine čovjeka.

atma.hr – 39

9. Dovoljno si dobra, jer dok gledaš zalazak sunca ili dok osluškuješ vjetar koji otpuhuje lišće, ti cijeniš te pojave. Svjesna si da postoji prirodna ljepota koju čovjek ne može stvoriti. Znaš da možeš misliti i iznad sebe same.

10. Dovoljno si dobra, jer bez obzira u kakvoj se rutini trenutno nalaziš, ili ako si imala loš dan, ti znaš da će biti bolje. Posjeduješ nadu. Nalaziš u svemu nešto dobro, jer dopuštaš svojoj pozitivnoj svijesti da te nosi u potpunosti sve dok bolji dani ne stignu.

zdravaisretna

Imate pitanja o vezi, nedoumice i probleme u životu?

Daniel Holeman 5
Artwork by Daniel B. Holeman

Pregled vaše energije na daljinu i balansiranje čakri.
Savjeti za istinski oporavak ljubavne veze.
Očitanje energije vašeg trenutnog ili bivšeg partnera, odnosno bilo koje osobe kroz vašu energiju.
Spoznajte što vaš partner misli i osjeća te kakve bi akcije u budućnosti mogao poduzeti.

Otvorite srčanu čakru, doživite ljubav!

  • Kako pronaći i privući srodnu dušu?
  • Mogu li spasiti vezu?
  • Mogu li vratiti bivšu ljubav?
  • Zašto ne mogu pronaći partnera?
  • Je li ta osoba vrijedna moje ljubavi?
  • Je li mi partner vjeran?

brama

Brama – Vaš osobni savjetnik za odnose

Dugogodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti.
Uža specijalnost: Rad sa srčanom čakrom, povezivanje na daljinu, ljubav i oporavak veza, karma, vedska duhovnost
*certifikat HeartMath Institute mentor

Nazovi 060 600-303

Cijena poziva za Hrvatsku 6,99 kn po minuti za poziv s fiksne linije / 8,41 kn po minuti (PDV uključen) za mobilne uređaje (razgovor se naplaćuje po sekundama)