Foto: unsplash.com

atma.hr – 52
Dragi muškarci,

ne znam je li vam to netko rekao, ali ako kažete ženi da ćete nešto učiniti, ona očekuje da to učinite. Ako joj kažete da je jedina žena u vašem životu, ona će u to vjerovati. Ako joj kažete da je volite, vjerovat će da je ne želite povrijediti.

Poruka priče je: Misli što kažeš i reci što misliš. Ako to ne učiniš, nemoj biti šokiran kad vjeruje tvojim sra***a.

Najgore od svega je što će ti ona vjerovati i kad će je prijateljice uvjeravati da si kreten i čudak. Ona će te braniti i uvijek ti dati priliku da objasniš postupke i dokažeš da si vrijedan. Iskreno, takva žena je jedna jako slaba žena- ali to smo znali čim je tvoja kandidatkinja za igru. No, dobro, nema veze.

atma.hr – 39

Žena će s ponosom nositi ulogu koju joj dodijeliš. Željet će vikati svijetu, čak i ako je uvjeriš da vaša veza mora biti tajna.

Zapravo je to tužno jer to ne uključuje samo jednu ženu koja će na kraju ispasti budala zbog tebe. To uključuje ljubavnicu, prijateljicu s povlasticama i sve one koje si uvjerio da su jedine s kojima si.

Uvijek govorim ženama da ne brane muškarce kad saznaju za drugu ženu, a pogotovo da se ne ljute na drugu ženu jer je i ta žena s ponosom nosila svoju ulogu u koju je bila uvjerena. Također, zapamti da, ako imaš dobru partnericu i svejedno imaš nešto sa strane… ti si apsolutni idiot.

Onog trenutka kad se ljubavnica počne osjećati ugroženo, napravit će nered između tebe i “službene partnerice”. Tražit će da bude tvoja “službena” i da se ponašaš bolje prema njoj. Na kraju će shvatiti da si kreten. Ti ćeš na kraju izgubiti obje jer nisi mogao biti vjeran.

Ne znaš što imaš dok to ne izgubiš i još važnije, smeće jednog muškarca je blago drugog. Prava bol će doći kad vidiš kako je sretna s drugim- s nekim tko je cijeni i poštuje. Nemoj biti glup.

atma.hr – 39

Obično sam na strani muškaraca kad je u pitanju zbunjenost žena, ali zbog ovog ponekad i jesmo zbunjene. Komunikacija je ključ. Reci joj istinu. Ako znaš da ne želi to čuti, nadam se da je dovoljno pametna da te se riješi ili bar riješi situaciju između vas dvoje.

Žao mi je što mi nije žao. Vrijeme je da odrastete, gospodo. Ako ne možeš govoriti istinu, nemoj govoriti. Iskreno, u današnje vrijeme možeš naći ženu koja će ti dati sve što tražiš, ali nemoj iskorištavati žene koje cijene same sebe i žele pravu vezu, a ne samo avanturu i laži.

Budi muškarac. Bori se. Ako znaš da si u nečem pogriješio, prestani to raditi. Tada i dalje navijam za tebe.

zdravaisretna.hr

31 DRVO SREĆE

banner za stvari DRVO SRECE

7 KOMENTARA

  1. @Atma, upravo je tako napisano da se odnosi na sve muškarce, dakle upravo je tekst generalizirajući, a ne ja. Moj stav je jasan, spol uopće nije bitan u tome jeli osoba ok ili nije. Ne dajem prednost ni muškarcima ni ženama. Inače, portal vam je super i stvarno ne želim praviti dramu oko ovog teksta nego samo pojasniti što sam htjeo reći. Zanimljivo je kako nemate niti jedan članak koji se sa sličnom poantom pozivam na žene, ali ok, sve je jasno…

  2. @Sunega, ima hrpa predivnih žena (u mentalnom smislu) i u to nema nikakve sumnje. Ali moj komentar se odnosi na tekst koji generalizira muški rod i upućen je samo jednom spolu – muškom. Mislim da to nikako nije ok jer koliko god đubradi bilo među muškim rodom, toliko ga ima i među ženskim. Valjda ti je sada jasnije?

    • Uopste ne vidim razliku izmedju zene i muskarca. Sastojimo se od tijela koji je sacinjen od istih elemenata kod zene i muskarca. Posjedujemo um koji sluzi kod oba spola. Ako cemo o dusi tu smo svi jedno i jedno je SVE. Pa ako krenemo sa tog stanovista, sam koncept o razdvojenosti ce otpasti.

      • @Sunega – Pa eto, upravo si dala odgovor kojeg bih i ja dao. Ako ne vidiš razliku između muškarca i žene, onda tekst potpuno pada u vodu jer se obraća samo jednom spolu. Drago mi je da se slažemo.:)

  3. Seksističkog li teksta… Čemu obraćanje isključivo muškom rodu? Vi žene ste nevinašca? Kako da ne… Među vama ima mentalnih kurvetina na bacanje.

    • Ovo je tekst u kojem se opisuje određena situacija kako je doživljava žena prema muškarcu koji djeluje na određeni način. Svakako nije ideja da se odnosi na sve muškarce (niti je tako napisano) i nema potrebe generalizirati. LP

Comments are closed.