168832817 aha aDrvo sreće isprepleteno od poludragog kamena Ahata i bakrene žice. U maloj šarenoj teglici. Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.

Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost.

Njegova topla, zaštitnička svojstva potiču sigurnost i samopouzdanje. Ahat podiže svijest i povezuje je u kolektivnu svijest o jedinstvu života.

Potiče mirnu kontemplaciju životnih iskustava koji dovode do duhovnog rasta i unutarnje stabilnosti. Ahat potiče maštu i inspiraciju, pruža fizičku snagu i emocionalnu izdržljivost.

Poboljšava mentalne funkcije koje poboljšavaju koncentraciju, percepciju i analitičke sposobnosti. Potiče osjećaj za stvarnost i pragmatično razmišljanje.

Ahat je koristan kod samoanalize i otkrivanja skrivenih okolnosti koje bi mogle ometati blagostanje. On promiče samoprihvaćanje i samopouzdanje, nadilazi negativnost i gorčinu u srcu, njeguje ljubav i donosi hrabrosti potrebnu da bi počeli ispočetka.

Koristan je za bilo koju vrstu traume. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije. Njegov učinak čišćenja je moćan na svim razinama.

Drvo sreće Ahat

minii

Isprepleteno od poludragog kamena Ahata i bakrene žice. Pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje. Djeluje iscjeljujuće na um i tijelo.

Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. U maloj šarenoj teglici.

visina: 15 – 18 cm
širina: 12 – 15 cm

Cijena: 150 kn