Knjiga “10 minuta pozornosti” autorica Goldie Hawn i Wendy Holden, priručnik je namijenjen svim roditeljima koji žele da svjetlost sja u njihovoj djeci.

atma.hr – 61
Holivudska ikona Goldie Hawn ne samo da je vrsna glumica i Oskarovka, nego i osoba koja predano radi na sreći drugih ljudi. To dokazuje u osobnom životu, ali i kroz Zakladu Hawn posvećenu razvoju programa koji pomaže djeci da postignu sreću i uspjeh u školi i životu općenito.

MindUp je program nastao zahvaljujući združenim naporima brojnih stručnjaka na području medicine, neuroznanosti, psihologije i obrazovanja koje je okupila Zaklada Hown. Već se godinama uspješno primjenjuje u vrtićima i školama diljem SAD-a, Kanade i Velike Britanije i dokazano nudi pomoć djeci da se što bezbolnije nose sa stresom, ali i da upoznaju svoje emocije, kao i um i njegove potencijale.

atma.hr – 61
Priručnik s vježbama 10 minuta pozornosti prilika je za sve – djecu, ali i roditelje, te sve odrasle osobe koje su u kontaktu s djecom – da ovaj program počnu primjenjivati u svakodnevnom životu i na taj način omoguće stjecanje vrijednih socijalnih i emocionalnih vještina, ali i izgradnju sretnijeg i zdravijeg života.

Goldie Hawn: 10 minuta pozornosti

10 minuta pozornostiminiPodučite djecu – i sebe – socijalnim i emocionalnim vještinama za smanjivanje stresa i tjeskobe te zdraviji i sretniji život

Knjiga 10 minuta pozornosti autorica Goldie Hawn i Wendy Holden, priručnik je namijenjen svim roditeljima koji žele da svjetlost sja u njihovoj djeci.

192 stranice, format: 15,5×23 cm

Cijena: 49 kn