Sunce napreduje prema kraju Strijelca. U četvrtak te u petak prije nego što uđe u znak Jarca, pokušajte staviti točku iza nekih otvorenih poglavlja svog života.

atma.hr – 78
Riješite neke obaveze koje dugo vučete za sobom i odgađate.

Pokušajte se malo osvrnuti unatrag i pogledati što ste sve postigli, bližimo se kraju godine.

Dobro je napraviti retrospektivu postignuća i uspjeha, no i s blagoslovom pogledati na krizne situacije. Bile tu s nekim razlogom, imamo priliku iz njih izvući neke spoznaje i lekcije.

Nije problem griješiti, problem je kad se spotičemo stalno na iste prepreke. Tada ne napredujemo, već se vrtimo u začaranom krugu nesvijesti i neće biti bolje.

Dakle, osvrnite se unatrag prije nego što uđemo u zimski solsticij koji započinje 21.12. u 23 sata i 23 minute i zahvalite sebi na snazi, požrtvovnosti i izdržljivosti.

Ova godina nije bila jednostavna, vjerujem da je mnogima donijela velika iskušenja i zahtjevne promjene. No sve u službi boljeg života. Nismo žrtve života, već oni koji ga stvaraju.

U svemu vam može pomoći i pozitivan utjecaj Merkura i Jupitera u znaku Strijelca koji je već sad na snazi, a njihov bliski susret odvit će se na sam pun Mjesec 22.12.

Danas, 20.12. Sunce je u pozitivnom aspektu s Uranom. Ohrabreni smo prihvatiti nešto novo i neistraženo, pomaknuti se s mjesta na kojem se ne događa puno, ali ako odgovorimo na stimulanse i iskoračimo u nešto novo u prilici smo pokazati svoju kreativnost i originalnost.

Pogledajte situaciju koja vas zanima iz drugog ugla, odmaknite se od poznatog, dopustite si eksperimentirati, osloboditi se od onoga što vas drži u okovima.

atma.hr – 78
U petak, 21.12. započinje sezona vladavine Jarca. S njim gradimo strukturu, vrijednost, usmjereni smo na nova postignuća. Početak je zime, pa u duhu razumnog i praktičnog Jarca konzerviramo energiju.

Na isti dan Venera je u predivnom aspektu s Neptunom, budi se idealizam, romantika, čežnja za ljubavlju, potpunim spajanjem s voljenom osobom.

Suosjećajnost je naglašena, srce se otvara, spremniji smo dati i primiti ljubav. Uživajte u glazbi, plesu, zabavi, umjetnosti, humanitarnim aktivnostima. Zagrlite one koje volite.

Neka vas inspiracija i srce vode tamo gdje želite ići, bez straha i pitanja što ako…

Julijana Oremović