Drvo sreće Granat – Kamen ljubavi, pobjede, zdravlja i ponosa

398

istGranat

Drvo sreće isprepleteno od ručno isprepletene bakrene žice i poludragih kamena Granata. Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.

Prirodni kristali odlično energetski pročišćavaju stambene i poslovne prostore. Osim što su izvrstan ures za prostore, pogodni su kao pokloni za svaku prigodu. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja. Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Granat se kroz povijest spominje kao kamen ljubavi, pobjede, zdravlja i ponosa.

Vjeruje se da su ga ratnici u prošlosti nosili kao talisman koji ih je štitio od opasnosti i gubitka, te im je donosio snalažljivost i hrabrost. Grčka mitologija spominje granat kao kamen koji je svojom božanskom energijom sposoban raspršiti sve nemire između ljubavnih partnera.

Kreativna energija – najjača energija u Univerzumu – može nas iscijeliti ili uništiti, ovisi kako ju usmjerimo. Granat smiruje pretjeranu strast i pomaže nam da svoj kreativni potencijal izrazimo na konstruktivne načine. Ovaj senzualni kamen povezuje nas s najdubljim potrebama našeg bića, te nas vodi ka prihvaćanju i izražavanju istih.

Granat ima sposobnost smirivanja ili stimulacije, što god je potrebno u tom trenutku. Koristan je u situacijama kada osjećamo da strasti i pretjerano uživanje imaju kontrolu nad nama. S druge strane, pomaže u slučajevima nedostatka strasti i povećava libido. Smatra se sretnim kamenom za ljubav, uspjeh, posao i odnose.

Pomaže nam da napustimo stare oblike ponašanja i vratimo izgubljeno samopouzdanje. Izuzetno je koristan u iscijeljivanju emocionalnih rana. Daje potporu u kriznim situacijama, budi instinkt preživljavanja i hrabrost da se suočimo s izazovima. Vraća optimizam, smiruje depresiju i nesanicu.

Kada se stavi ispod jastuka, otklanja noćne more i zamjenjuje ih snovima uvida. Proročanski snovi nisu rijetkost uz granat. Popularan je među osobama koje su izgubile ljubavnog partnera, bilo kroz prekid ili smrt. Nakon perioda žaljenja, pomaže nam da ponovno stanemo na noge i postanemo zavodljivi.

Granat ubrzava cirkulaciju i čisti tijelo od toksina. Stimulira metabolizam i obnavlja cijelo tijelo, podiže imunitet. Ublažava probleme s kralježnicom, srcem i plućima. Poboljšava upijanje vitamina i minerala iz hrane. Smiruje akne i uravnotežuje otkucaje srca. Često se spominje njegova sposobnost ublažavanja reumatskih bolova, te smirivanje nekih psihičkih poremećaja.

Drvo sreće Granat

minigranatIsprepleteno od poludragog kamena Granata i bakrene žice. Pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje. Djeluje iscjeljujuće na um i tijelo.

Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica.

Visina: 15 cm – 18 cm

Širina: 12 cm – 15 cm

Cijena: 180 kn