Foto: uspesnazena.com

Možda će vam se učiniti da je ova vježba neobična, ali nemojte misliti da je to neka glupa izmišljotina, jer je ona vrlo korisna za vaše zdravlje.

Ovo nije obična vježba, već prava terapija. Slična je jogi, čiji je cilj da uspostavi vezu između tijela i duha, a također je vrlo korisna i za cirkulaciju, piše uspesnazena.com.

Nemojte se plašiti isprobati nešto novo. Ova vježba neće utjecati na vašu figuru niti će učiniti vaše noge ljepšima, ali će vam pomoći da se bolje osjećate i fizički i psihički, što je također jako važno.

5 korisnih efekata ove vježbe

♦ Smanjuje otok u nogama

♦ Otklanja sindrom umornih nogu

♦ Poboljšava probavu

♦ Opušta nervni sistem

♦ Doprinosi psihičkom miru

Izvođenje vježbe:

Pronađite mirno mjesto i izdvojite 10 minuta koje ćete posvetiti sebi. Potrebno je da osigurate uvjete koji će vam omogućiti da zatvorite oči i odmorite se.

Ako u isto vrijeme budete pričali telefonom ili čitali poruke, nećete postići isti efekt.

♦ Lezite na leđa, butine bi trebale biti 15-50 cm udaljene od zida. Savijte noge u koljenima i oslonite se petama uz zid. Ukoliko se butine nalaze pod pravim kutom u odnosu na leđa, tada će stražnjica biti na ispravnom rastojanju od zida.

♦ Ispravite noge i oslonite se na zid čitavom površinom stopala. Ne savijajte noge u koljenima i opustite ih.

♦ Stavite jastuk pod glavu (ili leđa). Trebalo bi vam biti jako udobno. Zatvorite oči i dišite. Stavite jedan dlan na stomak, a drugi na srce.

♦ Budite svjesni svog disanja. Udišite brojeći do 2, a izdišite brojeći do 4. Zadržite se u ovom položaju 10 minuta zatvorenih očiju. Dišite i opustite se.

Ova vježba nas uvodi u stanje meditacije iako toga nismo ni svjesni. Osjetit ćemo kako naše tijelo i um zaranjaju u mir i dostižu harmoniju.

Vremenom, kako budete prakticirali ovu vježbu, primijetit ćete kako od nje imate sve veće blagodati.

Stoga, nemojte čekati i počnite već danas! Napravite korak ka zdravijem životu!

uspesnazena.com

MANDALA TKANINA

MANDALA - MULTINAMJENSKA TKANINA

Atraktivna i egzotična...

Može biti prostirka za jogu i meditaciju, plažu, egzotičan ukras na zidu, stolnjak, od nje možete napraviti šal, haljinicu, suknjicu, tuniku ili čak torbu.

Cvjetni print, valoviti ljubičasti rub s ljubičastim pomponima / Miks pamuk i poliester / Debljina tkanine: 0.1 cm, ne gužva se / 148 cm

Svijest o mandali može imati potencijal mijenjanja načina na koji vidimo sebe, planet i možda čak našu životnu svrhu. – Bailey Cunningham

Cijena: 250,00 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNe zadržavaj ono što odlazi od tebe. Inače, neće doći ono što ide prema tebi. – 17 citata Carla Junga
Slijedeća objavaEvo zašto se odlučujete za muškarca koji vas nije vrijedan
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.