Kakav pametan potez. Kakav pametan potez porobiti žene idejom da nisu dovoljne. Idejom da moraju izgledati i djelovati na određeni način kako bi dobile odobrenje. Kakav pametan potez da se namjerno manipulira majkama i kćerima kako bi postale opsjednute slikom o sebi i na taj način gušile svoje duhovne moći. Kako pametan način zarobljivanja moći i potencijala žena odvraćajući im pozornost fobijom tjelesnog izgleda i slikama na društvenim mrežama.

atma.hr – 52
Zaokupljivanjem žena negativnom slikom svog tijela strateški je trik osmišljen da odvrati žene od unutarnjeg razvijanja u duhovne svećenice kakve su osmišljene da budu.

Nisko samovrednovanje zapravo je duhovni supresor za cijelo čovječanstvo. Žene su doista moćne. Doista superiorne, jer je velika božanska misterija stvaranja, dio njihova bića.

Muškarci su prije mnogo generacija jasno poznavali duhovnu snagu ženskog principa. Žene su čuvarice vrata, nositeljice života i darovateljice ljubavi. Duhovno osnažene žene imaju sposobnost katalizirati promjenu paradigme u ljudskoj svijesti.

atma.hr – 52
Ali sve dok su žene ovisne o tome da idu ‘ukorak s Kardashiankama’ i da traže vanjsku potvrdu, čovječanstvo će ostati u ropstvu. Ropstvu vlastitih sumnji, nesigurnosti i straha. Vrijeme je da žene povrate svoju poziciju duhovnih vođa i vodiča viših sila.

Ustanak mora uključivati ​​svjesnu pobunu protiv parazitskih uvjerenja koja im isisavaju snagu. Vrijeme je da se industrijama koje kapitaliziraju nesigurnosti pokaže srednji prst. Vrijeme je da se žene usredotoče na izgradnju božanskog samopouzdanja i zauzmu svoju poziciju onih koje pokazuju duhovni put. Vrijeme je.

Eryka Stanton

ZENSKO TIJELO ZENSKA MUDROST