atma.hr – 52
Da li ste se ikada pitali zašto uopće imamo emocije, zašto se nekad osjećamo dobro, a nekad loše. Ukratko, loš osjećaj je pokazatelj da nismo usklađeni sa svojom biti, dušom. Loš osjećaj nastaje kao rezultat loših misli. Mislimo i pritom odašiljemo vibracije suprotne od onih kako nas “vidi” i što o nama “misli” naša duša. Što je veća vibracijska razlika između naše biti i naše fizičke percepcije to je neugodnija i bolnija emocija koju osjećamo.

Loš osjećaj je signal koji nam govori kako naše nefizičko vječno ja sve gleda očima bezuvjetne ljubavi i prihvaćanja dok mi osuđujemo i kritiziramo ili sebe ili svoju okolinu. Vrijedi i obrnuto: kada se osjećamo dobro, znamo da smo usklađeni s Izvorom, primamo energiju, inspiraciju, lako stvaramo nove ideje, kreacije i aktivnosti jer se tada nalazimo na putu sretnih varijanti, vodstva. Važno je znati da i u najgorem slučaju, najlošijim osjećajima, uvijek možete naći ugodniju misao, misao koja će donijeti olakšanje. To može biti jednostavna misao poput one da život brine o vama i da se stvari uvijek slažu za vaše dobro ili da se sve događa u savršeno vrijeme.

Također, ovo znanje o tome što su emocije i čemu služe samo potvrđuje divnu činjenicu da ste u svojoj srži čista “pozitivna”, sve prihvaćajuća vibracija koja nikada ne može ne voljeti, odbacivati ili osuđivati onaj dio sebe koji se nalazi u fizičkoj, tjelesnoj razini. Cijenite sebe, znajte da uvijek radite kako najbolje znate i možete i da ste uvijek na putu bez kraja. Nema greške. Samo iskustva. Vi ste vječna kreativna, inteligentna energija koja konstantno ekspandira. Sljedeću sekundu možete bolje i lakše.

Anita Žugec, Wellness duha
FB page Wellness duha

atma.hr – 52
atma.hr – 52
Prethodna objavaZnanost potvrdila: 9 stvari koje će vas učiniti sretnijim osobama
Slijedeća objava8 velikih pogrešaka koje ne trebate napraviti ove godine: Prvu uklonite iz ovih stopa!
Anita Žugec
Rođena sam 12.02.1980. godine u Karlovcu, završila Ekonomski fakultet i osamnaest godina radila uglavnom uredske poslove. U međuvremenu životne prilike su me dovele do alternativnih pristupa zdravlju, mentalnom i fizičkom. Upoznavala sam razne religije, učila od cijenjenih autora s područja fizike, biologije, psihologije, metafizike, duhovnosti i drugih. Završila razne tečajeve i škole od kojih bi istaknula Školu za bioterapeute u Ljubljani u trajanju od dvije godine te Školu karmičke dijagnostike u trajanju od 1 godine. Ipak, najviše sam naučila i još uvijek učim iz svakodnevice, odnosa sa sobom, s djecom, obitelji i dragim ljudima koji dolaze tražeći znanje, savjete i pomoć. Iskustvo je jedini pravi učitelj. Terapeutski rad, životni trening, energetski rad u smislu rada s ljudima je počeo spontano tako što su me ljudi instinktivno tražili za pomoć i savjete te je s vremenom to postalo moje zanimanje. Prvih godinu dana radila sam besplatno. Danas snimam video zapise i objavljujem ih na YouTube kanalu Wellness duha iz kojih također možete puno naučiti.