Designed by Freepik

Unatoč brojnim obvezama i planovima koje imate, ipak ste samo vi tvorci svakog novog dana, a ta privilegija je nešto na što se zaboravlja. Rečenice nikad ne bi trebali započinjati s: “Moram to učiniti!” Inspiracija i motivacija su osnovni pokretači sreće i uspjeha. Ne zaboravite ih potražiti u svakom danu, prilici ili trenutku!

atma.hr – 78
Ljudi su znatno sretniji kada o svakom novom danu misle kao o novoj prilici ili kada izvjesnu spornu situaciju ne doživljavaju kao problem, već kao izazov. Volja, trud i rad na sebi su presudni za uživanje i opuštanje u svakom novom danu, bez stresa, nervoze i lošeg raspoloženja.

Instruktorica joge, Jo Beth Richards, vjeruje da svatko može upražnjavati ovu drevnu umno-tjelesnu disciplinu i da rezultati sigurno neće izostati, s obzirom na to da su relaksacija, samostalni razvoj i tehnike disanja, preduvjeti za smanjivanje napetosti i stresa kojima smo svakodnevno okruženi.

Ovo je pet ključnih afirmacija kojih bi trebalo pridržavati:

1. “Današnji dan je tu s razlogom.”

Koliko često idete negdje ili radite nešto potpuno nevoljko? Dan vam prođe u dosadi, bijesu, plakanju, stresu.

Dakle, umjesto da pokleknete pred novim izazovima ili dan promatrate kao svaki drugi, još jedan u nizu, zašto ga ne biste doživjeli na poseban način, kao briljantan i neponovljiv?

atma.hr – 39

2. “Spremna sam na sve što me danas čeka.”

Nisu svi dani najbolji, neće ni biti, ali potrebno vjerovati da vi jeste najbolji i da imate svu snagu i motivaciju koja vam je potrebna da se hrabro i zrelo nosite s problemima.

3. “Danas ću biti zahvalna.”

Uživanje, sreća i unutarnje blagostanje nisu zasnovani na ideji da imate sve što se može kupiti novcem, već naučiti biti zahvalni.

Ako cijenite drage ljude, lijepe trenutke i život, imat ćete manja očekivanja, a samim tim i manje stresa i razočarenja.

4. “Svakog novog dana, svjesna sam koliko vrijedim.”

Nije važno što se dogodilo jučer, već kako postupate i mislite danas.

Ukoliko ne dozvolite sjenama iz prošlosti da vas muče, a učite iznova na svojim pogreškama i ne doživljavate ih tragično, imat ćete znatno višu razinu samopouzdanja i perspektivniju sliku o sebi.

atma.hr – 78
5. “Danas je moj dan.”

Unatoč brojnim obvezama i striktnim planovima koje imate, ipak ste samo vi tvorci svakog novog dana, a ta privilegija je nešto na što se zaboravlja. Rečenice ne bi trebali započinjati s: “Moram to učiniti …”, već sa: “Želim to učiniti …”.

Inspiracija i motivacija su osnovni pokretači sreće i uspjeha. Ne zaboravite ih potražiti u svakom danu, prilici ili trenutku!

Izvor: bizlife.rs

67 STVORITE NOVO JA

DR. JOE DISPENZA: STVORITE NOVO JA

Oslobodite se sputavajućih navika i obrazaca i izgradite svoju novu stvarnost

Želite li promijeniti naviku, ali ne uspijevate? Želite li stvoriti novo „ja“, ali ne znate kako? Dr. Joe Dispenza objašnjava nam da su naše navike povezane s našim mozgovima te kako ih promijeniti.

Knjiga Stvorite novo "ja" Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine“. Njegov se pristup temelji na kvantnoj fizici koja nas uči da se u nevidljivom polju energije kriju beskrajne mogućnosti te da energija odlazi onamo kamo usmjerimo svoju pažnju. Posljedično, svi smo tvorci materijalnog svijeta.

Cijena: 139 kn - Kupi ovdje

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here