Mohanji Hrvatska vas poziva da nam se pridružite na kulturnoj manifestaciji, ‘Iskustva Kailasha’ koja će se održati u Zagrebu, Radićeva 9 (Oaza Joyful Place) u 18 sati. Na eventu će sudjelovati Nj.E. gospodin Raj Kumar Srivastava, veleposlanik Indije. Članovi Mohanji fondacije, Devi Mohan, Helena Bjelaković i Mario Brainović podijelit će svoja iskustva hodočašća na planinu Kailash s Mohanjijem. Program se održava na engleskom jeziku.

Planina Kailash je najmoćniji energetski portal na Zemlji. Tibetanci vjeruju da je potrebno sedam života da se prikupi dovoljno zasluga za pravo putovanja na ovo mjesto.

“Kailash je poput Gurua, svaki put kada odete, postoji još jedna lekcija koju naučite, još jedna prepreka koja se uklanja s vašeg puta do pronalaženja vaše unutarnje istine… Nema mjesta moćnijeg za praksu, blagoslovljenijeg ili čudesnijeg nego ovo. Svatko tko ode na Kailash nikad se ne vrati isti.”

Nakon glavnog dijela programa uživajte u izvedbi indijskog tradicionalnog plesa Kathak. Naša članica, Ivana Surya, pohađa online satove ‘Himalajske škole tradicionalnih plesova’ s umjetničkom voditeljicom Arti Paranjpe iz Indije. Ivana će po prvi put izvesti novi plesni komad posvećen Šivi, pripremljen posebno za ovu priliku. Nakon predstave posjetitelji će moći uživati u veganskoj zakusci.

Ulaz je besplatan. Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na e-mail na [email protected] jer je broj sudionika ograničen.

Experiences of Kailash poster IG 1080x1080 1