atma.hr – 52
Mnogi od nas misle da novac i duhovnost tj. duhovni rad na sebi ne idu zajedno. A zapravo kao i zdravlje, veselje, sreća, ljubav i novac je manifestacija našeg unutarnjeg svijeta.

Mnogi od nas su toliko zatvoreni i blokirani da jednostavno ne znamo primati. Kako ne znamo primiti ljubav, nježnosti  tako ne znamo ni primiti novac. Novac je energija i kao i svaku drugu vrstu energije trebamo si je prvo dozvoliti. I energetskim radom na sebi potrebno je naučiti primati.

JESTE LI MEĐU ONIMA KOJI NE ZNAJU PRIMATI?

Kako vi primate novac? S mukom? Ili grižnjom savjesti? Ili mislite da ga nikada nema dovoljno? Bojite se da ćete nekoga oštetiti? Kada vam netko poželi darovati novac ili vas nagraditi za nešto ili vam platiti neku uslugu kako se ponašete? Sjetite se takvih situacija. Kažete li “Ne, ni slučajno.” i zgroženo vraćate taj novac? Ili možda čak niste ni u prilici da bi vam netko dao novac?

I jedno i drugo su financijske blokada u vašem energetskom sustavu jer ne znate sa zahvalnošću primiti to što vam netko daje. Ako imate takve probleme sigurno se možete sjetiti barem jedne situacije iz vašeg djetinjstva kada ste primili neku od poruka “Nikada ne uzimaj novac od drugih, to nije pristojno” ” Kada dobiješ neki dar iako ti se ne sviđa iz pristojnosti glumi da ti se sviđa” , “Bolje je nama ovako (čitaj bez novaca), nego da smo nesretni.” I samim tim porukama koje primamo mi postajemo ono tko nismo uistinu. Stvaraju nam blokade koje nas koče na financijskom planu. I samim tim ranim učenjima (a svi mi s ovih prostora odgajani smo tako) stvaramo blokade za cijeli život. I pitamo se onda zašto smo stalno u dugovima, zašto nikada nemamo dovoljno.

atma.hr – 52
DOBRA VIJEST JE DA MI MOŽEMO DUHOVNO I ENERGETSKI OTKLONITI SVE TE BLOKADE.

Tapkanjem- EFT radimo na našem energetskom nivou i otklanjamo naša negativna uvjerenja koja nas koče, naše emocionalne blokade, strahove i nedoumice vezane uz novac.

Financijska sloboda ujedno je i duhovna sloboda, i možda će vam biti i čudno kada vam kažem da kada ste financijski slobodni ujedno ste i duhovno slobodni ali to je zaista prava istina jer to znači da znate primati, bilo novac bilo išta drugo u vašem životu.

Kako sam i ja, kao i mnogi moji klijenti, riješila svoje financijsk blokade tako sam kreirala i 30-dnevno program “Tapkanjem do financijske slobode”  koji je koncipiran na rješavanju četiri vrste novca koje imamo. Više o programu pročitajte na linku.

Jedna od mojih klijentica nikako nije znala primiti novac i stalno joj ga je manjkalo. Na svakom poslu koji je radila smatrala je da više daje nego što je plaćena. Tako je bilo i sa sadašnjim poslom. Imala je puno veća zaduženja i obaveze iz mjeseca u mjesec za istu plaću.  Bila je ljuta i na poslodavca i na sebe jer je očekivala da će on uvidjeti koliko se ona trudi i povećati joj plaću. Ali od toga nije bilo ništa.

Tapkale smo na njenu ljutnju. Nakon nekoliko rundi tapkanja počeli su izlaziti događaji iz prošlosti koji su je blokirali da nauči naplatiti vlastitu vrijednost. Kroz nekoliko termina radili smo na dubokim uvjerenjima i podsvjesnim blokadama i nakon toga je dobila povišicu i postala zadovoljnija na poslu, a samim time i u privatnom životu i na svim drugim poljima.

I dolazimo do toga da radom na našim podsvjesnim blokadama mijenjamo okolnosti u svom životu. Tapkajte i vi i na ovaj bezbolan način otklonite vlastita ograničenja.

Radosno,

Danijela

Danijela Medaković
EFT praktičar & Life coach
095 7421 162
[email protected]
www.tapkanje.eu
www.danijelamedakovic.com

atma.hr – 52
Prethodna objavaBezvremenske mudrosti budizma
Slijedeća objavaDr. Sc. Amit Goswami – Bog nije mrtav
Danijela Medaković
Danijela Medaković, certifirani Life coach, EFT Praktičarka (obrazuje se po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar), NLP Master i energetski psiholog u edukaciji. Kroz godine samorazvoja i rada na sebi kroz razne metode i tehnike otkrila sam i EFT koji mi je u potpunosti promijenio život i okrenuo ga naglavačke, naravno u pozitivnom smjeru. Od tada svo moje profesionalno usavršavanje i vještine i znanja kreću u smjeru EFT-ja i popularizacije ove jednostavne i učinkovite tehnika na našim prostorima. Kreirala sam tako i osnovnu radionicu tapkanja "Tapkanje za sve" koju održavam po cijeloj Hrvatskoj, kao i tematske radionice i programe "Tapkanjem do idealne težine" "Tapkanjem do financijske slobode" " Tapkanjem do ispunjujućih odnosa" i "Odtapkajte anksioznost" i više manjih tematskih radionica. Na web stranici www.tapkanje.eu pišem blog i vodim Facebook stranicu Tapkanje-EFT, pišem kolumne za respektabilne alternativne portale među kojima je prva Atma koja je zaslužna i za to što moji tekstovi, moja ideja i moja misija dolaze do vrlo širokog broja ljudi.