Prirodne katastrofe:

Indikacije da si u nekom prošlom životu imao posla ili čak ti ili netko tebi bitan izgubio život od neke prirodne katastrofe, bit će pokazatelj da se bojiš određenih prilika. Tornada, zemljotresa i sl. Ako se u ovom životu nisi izložio nekom limitirajućem podsvjesnom kodu, koji utječe na strah, povezanost datira iz prošlosti.

atma.hr – 52
Kad kažem za te strahove i fobije, to nije onako reakcija, ahhh predviđen je uragan. Ili bura, jaki udari vjetra, nemirno more, već je to paralizirajući strah u kojem ti nije ugodno sudjelovati ni u samom razgovoru. A kamoli znati da ćeš možda svjedočiti određenom događaju. Čak ponekad i kada nisu predviđene takve nepogode, tebe misleno ili emotivno ‘od nikuda’ može uloviti jeza, oko određene nepogode.

Npr. tvoje poveznice ne moraju imati uopće povezanosti s mjestom gdje stanuješ. Osjetiš li ili čuješ neke zvukove, može biti da prvo pomisliš na erupciju vulkana, a uopće ne živiš na takvom području. Jednostavno se smrzneš u nekim situacijama. Također neka mjesta na planetu Zemlji izbjegavaš ikada posjetiti, dok su nekome san da ih vidi. No ti jednostavno znaš da su tamo određene predispozicije ili je područje pogođeno tom nekom specifičnom prirodnom nepogodom i ne želiš uopće čuti za tako nešto. Jednostavno te konstantno prati zabrinutost. Uvijek imajte na umu da ove informacije se ne odnose na sve ljude. No ako se ne može neka fobija razriješiti u ovom životu, vrlo je lako moguće da se poveznica krije u nekoj prošloj inkarnaciji. To je jasno zapisano u Akashijskim zapisima.

Bolesti:

Ovdje ću još navesti kako su osim prirodnih katastrofa, zemljom uvijek vladale i epidemije i karantene zbog određenih bolesti. Pa ako si imao neke poveznice prije s bolestima, moguće je da će se strahovi ili fascinacije manifestirati u sadašnjem životu. Npr. bolesti poput velikih boginja, kuga i sl. Ako si svjedočio, kako si ti ili netko tvoj ostavio život od neke opake bolesti, možda ti je jasnije zašto te sam spomen na bolesti, lovi jeza. A pogotovo on onih koje utječu na cijeli kolektiv, ostavljaju te u strahu i izbezumljenog.

Npr. ova pandemija izuzetan je pokazatelj da si li imao problema u nekom prošlom životu s bolestima, ili čak stradao od nje. Jednostavno imao si osjećaj kamo pojava ovog svega vodi i osjećao si se nemoćno i strašno. Čak i uz previranja je li ovo stvarno ili lažno, u tebi je osjećaj prestravljenosti od prve pojave ove pandemije. Možda si ispočetka zbog visoke koncentracije straha, pratio svaku moguću vijest vezanu uz situaciju. A pogotovo si svima govorio “znao sam da će sve tako završiti”.

I to ne mislim da si govorio tipa, haha, rekao sam vam, nego uistinu poznaješ razvoj ovih događaja iz prošlosti. Svojih energetsko-podsvjesnih kodova iz prošlosti. To naravno ne znači da si baš izgubio život zbog neke bolesti, no svakako upućuje da si živio u nelagodno vrijeme pandemije neke bolesti na planetu. Moguće je da se i uhvatiš u konstantnom strahu od nekih bolesti i da imaš hipohondrijske tendencije.

atma.hr – 52
Na bilo što što zamijetiš želiš do doktora. Kao da u sebi nosiš osjećaj da bi ti se nešto od bolesti moglo dogoditi ili pojaviti, a ne želiš saznati prekasno. Moguće je da se i jako bojiš za svoje bližnje, da bi nešto mogli dobiti, imati. U skladu s tim, stalno pratiš i njihovo zdravlje. A sve to može upućivati na to da si nekada davno. Na nekoj drugoj vremenskoj liniji svjedočio nestanak tebi nekog bitnog od neke bolesti ili pak pandemija koje su vladale.

Ipak moguće je da te ovaj život prebacio baš na proučavanje određenih bolesti, te pomoć čovječanstvu kroz medicinske znanosti. I to baš iz razloga da ti se ne ponove iskustva nemoći, te da odradiš strah koji je nastao negdje van pojma tvoje svijesti ovog života.

Zmije, kukci, pauci:

Pokazatelj da si imao ti, netko tvoj blizak, (djeca, partner, roditelji…) u prošlom životu smrt ili tešku bolest izazvanu ugrizom kukaca, pauka, smrt od alergije na žalčare, zmije to, može objasniti fobije prema određenoj vrsti.

Dakle ako link ne postoji u ovom životu, to je svakako zaostalo sjećanje daleke prošlosti. Koja se želi razriješiti u ovom životu. Možda ne želiš posjetiti Australiju zbog bogatog života kukaca i insekata. Možda jednostavno ne voliš ose, pčele i ostale žalčare, a nisi s njima nikad imao problema uopće do danas. Možda ti smetaju i najmanji pauci, a nisi stekao strah u ovom životu, od njih.

Osim tog neobjašnjivog straha. Ponekad jednostavno može se dogoditi i fascinacija određenom vrstom, pa izabereš zanimanje gdje proučavaš tu vrstu kukaca i sl, samo kako bi sebe uvjerio da određeni strah ne postoji i da nema veze s tobom.

* * *

Želiš više ovakvih članaka? Ništa lakše priključi se Heal Point Coaching grupi na ovom linku. https://www.facebook.com/groups/healpointcoaching

A zaželiš li putovanje u neki od prošlih života, kontaktiraj me na Skill Energy Coach stranici. https://www.facebook.com/SkillEnergyCoach

S ljubavlju, Nera

atma.hr – 52