Geisterküsse, Poljupci duha, sačinjen prema recepturi iz davnina, je pomno osmišljena formulacija petnaest sastojaka uz ciklu kao osnovu, ponovo otkriven za boljitak organizma i očuvanje zdravlja. Jedan od najbrže uočljivih povoljnih utjecaja napitka na zdravlje je njegovo djelovanje na korekciju krvnoga tlaka

Visoki krvni tlak bolest je modernoga društva, a uravnotežen organizam, u čemu ključnu ulogu igraju namirnice bogate nitratima, povoljno utječe na zdravlje krvožilnog sustava. Povišen krvni tlak poznat je i kao tihi ubojica, što dovoljno govori o ozbiljnosti ovog problema, ali i činjenici da mu se ne pridaje dovoljno pažnje. Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje da je nepravilna prehrana odgovorna za oko 50%, pretilost za oko 30% i tjelesna neaktivnost za oko 20% svih hipertenzija, što dovodi do zaključka da je izuzetno bitan faktor za uravnoteženje krvnog tlaka – prehrana, odnosno supernamirnice ili pomagači iz prirode.

Poznato britansko istraživanje ističe nitrate kao učinkovitu pomoć na krvožilno zdravlje i krvni tlak, tako što povećavaju razinu dušikovog oksida u krvi. Ovdje se posebno ističu nitrati iz cikle koji su korišteni u kliničkoj placebo kontroliranoj studiji iz 2019. Godine, rađenoj na 48 muškaraca podijeljenih u skupine koji su dobivali preparat betalaina iz cikle. U usporedbi s drugim intervencijama, betalaini iz cikle su dodatno snizili i sistolički i dijastolički krvni tlak, a također su značajno smanjili koncentraciju homocisteina, glukoze i lipida.

Geisterkuesse sastojci

Nazdravljajmo zdravlju s nitratima iz cikle

Poznato je kako je cikla sjajan izvor nitrata, tvari koja ima potencijal doprinosa smanjenju krvnog tlaka i cjelokupnog zdravlja krvožilnog sustava, ali i zdravlja mozga te kognitivnog zdravlja. Osim cikle kao osnove Geisterkűsse funkcionalnog napitka, u njegovoj formulaciji pomno su umješani i ostali sastojci koji povoljno utječu na zdravlje krvožilnog sustava, smanjuju masnoće u krvi, radi čega je ovaj napitak izuzetna podrška kod osoba s poremećajem krvnog tlaka. Učinak nitrata iz cikle traje do 6 sati, a izgledno je kako bi se konkretni učinci na hipertenziju mogli dogoditi pod uvjetima stalne konzumacije. Preporučena dnevna doza od 200 ml Geisterkuesse napitka dnevno zaista čini razliku, čemu svjedoče konzumenti. Među ostalim, konkretni učinci konzumacije Geisterkuesse napitka dokazani su kod 70-godišnje konzumentice koja je imala poteškoće s visokim krvnim tlakom. Nakon mjesec dana konzumacije, svjedočila je normalizacijom kronično visokog tlaka sa 200/130 na 155/85.

Geisterkuesse rjesenje tlak

Od korisnih djelovanja sastojaka napitka na zdravlje možemo istaknuti:

  • podržava optimalno zdravlje srca i krvnih žila
  • konkretno doprinosi smanjenju vrijednosti povišenog krvnog tlaka
  • podržava povoljan status željeza u krvi
  • podržava kognitivno zdravlje i protok cirkulacije u mozak kod starijih osoba

Zašto Geisterkűsse djeluje?

Jer Geisterkűsse nije samo napitak na bazi cikle, nego pomno osmišljena formulacija za boljitak organizma. U svakoj čaši ovog napitka nalaze se samo posebno odabrani prirodni sastojci, u pažljivo komponiranim omjerima: cikla, đumbir, sjemenke komorača i timijana, cvijet kamilice, prah sjemenki korijandera, kvasac, maslac, orah, sezamovo ulje te sok limuna. Međusobnim djelovanjem svih ovih sastojaka napitak dobiva snažan povoljan potencijal te, među ostalim, doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa te pomaže pri regulaciji krvnog tlaka.

www.geisterkuesse.hr

Geisterkuesse ljekarna