Foto: pixabay.com

U drugoj polovici godine očekuje se rast prihoda. Od lipnja/juna možete planirati veće kupovine, putovanja, jer će vam financije sve to omogućiti. Financijski tok će se otvoriti. Glavna stvar je ne odustati i čekati! Povoljno vrijeme za investiranje prema astrolozima je polovica ljeta.

atma.hr – 52
Žena Jarac

Zvijezde ističu da će ova godina biti dobra za žene rođene u znaku Jarca, a i kada se pojave teškoće, najvažnije je da ne odustanu i da nastave raditi na sebi.

Važno je obuzdati svoj temperament i držati ga pod kontrolom. Oslobodite se egoizma, već pokažite više ljubavi i pažnje za svoje voljene. Godina će biti savršena ako uspijete izbalansirati posao i dom.

Muškarac Jarac

2023. godina donijet će stabilnost muškarcu Jarcu u njegovom osobnom životu. U proljeće je moguć novi život, promijenjen tempo života, kao i lijepe promjene na ljubavnom planu. Muškarac Jarac će morati donositi važne odluke, djelovati brzo, ali u isto vrijeme treba razmisliti o svemu do najsitnijih detalja.

Astrolozi savjetuju prije nego što se upuste u nove poslove i brige, da se pozabavite starim. Na proljeće se, inače, mogu očekivati “blokade” na poslu, ali ne odustajte jer će se nagrađeni trud isplatiti.

Partner će vas podržati čak i u trenutku kada će to biti preteško.

atma.hr – 52
Ljubav za Jarca u 2023.

Ljubav, odnosi, stabilnost u osobnom životu – ovo je glavna stvar koja donosi 2023. Radite na sebi i tako ćete izbjeći sve zamke na pravnom planu. Pojavit će se želja da obnovite neke stare veze ili da započnete nove.

Uvijek razmislite prije nego što nekome date svoje srce. Jarci koji su u vezi imat će podršku od partnera, kao i harmoniju u odnosu. Najbolji period za ljubav bit će siječanj/januar, svibanj/maj, rujan/septembar i studeni/novembar.

Usamljeni Jarci ne bi se trebali samo posvetiti poslu i zatrpati se obavezama ako žele novu ljubav. Ključ je u balansu.

Zdravlje za Jarca u 2023.

U 2023. godini Jarci trebaju obratiti pažnju na svoje mentalno zdravlje. U ovom slučaju pomoći će vam boravak u prirodi, razgovor sa psihologom i s prijateljima, kupke sa magnezijem, vaš omiljeni hobi, sport, hodanje i izbjegavanje kontakta s toksičnim ljudima.

Prvih nekoliko mjeseci mogu biti izazovni za Jarce, jer su uvijek u pokretu. Ne smijete ignorirati signale kada vam tijelo traži odmor.

banner ostvari svoje

Financije za Jarca u 2023.

Financije neće biti lake. Važno je da budete strpljivi kako ne biste odustali od onoga što ste započeli. U prvih 6 mjeseci bit ćete preopterećeni poslom, ali ovdje je važno da budete strpljivi.

U drugoj polovici godine očekuje se rast prihoda. Od lipnja/juna možete planirati veće kupovine, putovanja, jer će vam financije sve to omogućiti. Financijski tok će se otvoriti.

Glavna stvar je ne odustati i čekati! Povoljno vrijeme za investiranje prema astrolozima je polovica ljeta.

atma.hr – 52
Savjeti za Jarca u 2023.

Poslije kiše uvijek se pojavi duga. Ne odustajte! Budite strpljivi, jer vas poslije svake teškoće čeka vas nagrada – ljubav, otvaranje financijskog toka.

Budite suzdržaniji. Ne očekujte harmoniju u svom osobnom životu ako ne znate kako da upravljate svojim emocijama. Pokažite pažnju i strpljenje.

Pažljivo rukujte novcem. Postoje rizici da vas prevaranti navuku ili da ih nerazborito potrošite.

Budite odlučni. Odluke treba donositi brzo, ali promišljeno. Prije nego što bilo što uradite, obavezno odmjerite prednosti i nedostatke.

sensa.mondo