Foto: pixabay.com

Grigori Grabovoi razvio je brojne metode i tehnologije upravljanja tj. koncentracije svijesti radi postizanja željenih rezultata. Sve njegove metode znanstveno su istražene i potvrđene te prilagođene za individualan i samostalan rad svakog pojedinca.

atma.hr – 52
One su odgovor na pitanja kao što su uzrok bolesti, korekcija zdravlja, pomlađivanje, regeneracija organa, usklađivanje događaja u ljudskom životu, Zemlji i Svemiru.

  • Metoda koncentracije na brojčane nizove
  • Metoda koncentracije na geometrijske oblike
  • Metoda koncentracije na udaljene dijelove Svijesti
  • Metoda koncentracija na objekte, biljke, elemente prirode
  • Metoda koncentracije na zvuk
  • Metoda koncentracije na riječi i tekst
  • Metoda koncentracije na boje
  • Metode obnavljanja materije
  • Metode obnavljanja i uspostavljanja organizma itd.

PRIMJER UPRAVLJANJA METODOM KONCENTRACIJE NA GEOMETRIJSKE OBLIKE

Upravljanje stvarnošću vrši se putem Svijesti kroz stvaranje i optičko doživljavanje simboličke slike dodijeljene određenom događaju ili situaciji ili objektu stvarnosti. Izravnim djelovanjem na transformaciju optičke slike u pravcu Norme, fizički predmet ili događaj se mijenja. Najbolji oblik za ostvarenje cilja postizanja Norme je kugla (sfera).

Usklađivanje i normaliziranje bilo koje situacije ili zdravlja postiže se djelovanjem apsolutne Norme, tj. stanja vječnosti, ljubavi i svjetlosti Boga. Namjernim i ciljanim usmjeravanjem svijesti, tj. upravljanjem, svaki neskladan događaj pretvara se u skladan.

Na primjer: možete zamisliti neku bolest kao sferu smeđe boje, ali u svom umu promijenite smeđu boju u blistavo srebrenu. Time se problem pretvara u pozitivno.

atma.hr – 52
Svi ljudi imaju sposobnost da ozdrave i to da ozdrave odmah! Treba znati da čovjek nema bolesti u svom kanonskom obliku. Bolest je vanjska informacija koja se negdje propustila unutar objekta informacije koji odgovara zdravom čovjeku.

Ponuđene tehnologije provode se bez pritiska, u tihim uvjetima. Meditacija  ovdje nije potrebna.

Vaš um, vaša svijest već posjeduju  sve što je potrebno. Vi jednostavno aktivirate svoju svijest pomoću slika i provoditi svoje ciljeve: kako kroz logiku tako  i kroz svoje duhovne strukture – duša, duh.

PRIMJER UPRAVLJANJA METODOM  KONCENTRACIJE NA BROJČANE NIZOVE

Svaka situacija se može izraziti brojevima. Svakom problemu može se pridružiti određeni brojčani niz. Grigori Grabovoi je objavio dvije važne knjige o ovoj temi: “Regeneracija zdravlja koncentracijom na brojčane nizove” i “Metode koncentracije za svaki dan”. U njima autor piše o njegovim “Iscjeljiteljskim brojčanim nizovima” i kako oni doprinose regeneraciji organa.

Svaki broj ima duhovnu i energetsku strukturnu vibraciju, koja samostalno djeluje i  broj je potpuno neovisan o jeziku kojim se izgovara. Slična strukturna vibracija također leži iza svake riječi i svakog zvuka. Isto vrijedi i za niz brojeva, koji titra u određenoj frekvenciji. Brojčani nizovi imaju svoje korelacijske strukturne vibracije.

Područja Svijesti su povezana s brojevima. Koncentracijom na brojeve vibracije brojeva aktiviraju vibracije u određenim područjima svijesti. Prema tome, broj je čvrsta metoda ‘upravljanja’. Brojevi su također kroz upravljanje međusobno povezani s duhovnom razinom. Koncentracije na brojeve pomažu razvoj duha i širenje razine svijesti.

atma.hr – 52
Brojčani nizovi pomažu strukturiranju razine naše svijesti koja je platforma upravljanja  našim zdravljem i događajima. Tijekom koncentracije na brojeve budite potpuno svjesni svog tijela i gledajte ga i i osjećajte totalno i potpuno zdravim. To je presudno za brz oporavak i povratak u Normu. Budite otvoreni i prijemčivi u ovom jedinstvenom kreativnom procesu. Cilj je uvijek Norma, a Norma je početno, nepromijenjeno ili neoštećeno stanje duha.

Metode koncentracije na brojčane nizove  za  liječenje bolesti su vrlo jednostavne i učinkovite. U svojoj prvoj knjizi autor navodi nazive bolesti i za svaki dodjeljuje specifičan i jedinstven brojčani niz. Brojčani nizovi za bolesti se sastoje od pet, sedam, osam ili devet znamenki. Brojevi s deset, jedanaest ili dvanaest znamenaka koriste se za  upravljanje događajima. Koncentracija na određeni brojčani niz pomaže izlječenju odnosne bolesti.

Ne čudi onda pitanje: zašto je ova metoda tako jednostavna, a tako učinkovita?

Svaka bolest je odstupanje od Norme. Odstupanje može biti izraženo u raznim stanicama, organima, ili na bitnim funkcijama organizma. Izliječiti bolest zapravo znači povratak u Normu. Brojčani nizovi  olakšavaju taj povratak. Fokusiranje na brojčane nizove pomaže u prilagođavanju stanju Norme, što rezultira izlječenjem od bolesti.

Brojevi nisu samo matematički znakovi, oni su energija Stvoritelja.

Možete odabrati broj iz knjige Grigori Grabovoia prema bolesti koji želite iscijeliti, stavite ga u polje koncentracije i psihički smanjite na veličinu točke, dopustite vibracijama iscjeljivanja da uđu u tijelo i ostavite ih tamo neko vrijeme.

Isto tako možete samo zamisliti broj ili niz u raznim bojama i svjetlu. Možete ih pisati. Možete jednostavno zapamtiti i ponoviti. Brojčani nizovi mogu biti prikazani u srebrno-bijeloj boji i mentalno uvedeni u bolesni  organ osobe.

Brojčani nizovi imaju  utjecaj na tijelo i bez koncentracije na njih. No, koncentrirajući se na ove brojeve, učinak je uvelike poboljšan.

atma.hr – 52
Primjena i korištenje ovih podataka

Uzmimo, netko pati od glavobolje. Uzmemo brojčani niz za glavu. Ako osjećamo bol na više mjesta u tijelu, najprije se koncentriramo na jedan brojčani niz, potom na druge.

Evo nekoliko rečenica o brojčanim nizovima sa različitim brojem znamenki.

Usporedimo brojčane nizove, koji se sastoje od 7, 8 i 9 znamenki.

Ako se brojčani niz sastoji od 9 znamenki, tad se njime mogu iscijeliti jedna ili dvije konkretne bolesti.

Ako brojčani niz sadrži 8 znamenki, njime se može iscijeliti 5 i više bolesti.

Ako brojčani niz sadrži 7 znamenki, tada se njime mogu iscijeliti 10 i više bolesti. Ovaj brojčani niz raspolaže s većom mogućnošću iscjeljivanja od drugih.

Stoga se u knjizi – katalogu brojčanih nizova Grigoria Grabovoia nalaze 7-znamenkasti brojevi.

Koncentrirati se može od jednog broja na drugi ili od brojeva na početku/kraju do sredine brojčanog niza.

Za vrijeme rada s brojčanim nizovima, možemo se koncentrirati na razne načine. Na svaki pojedinačni broj možemo se koncentrirati vremenski jednako dugo ili različito dugo.

Promijenimo li duljinu vremena koncentracije na jedan broj, mijenja se intenzitet djelovanja tog broja na iscjeljenje. Iz toga slijedi da je djelovanje koncentracije uvijek drugačije.

Za vrijeme koncentracije trebali biste se osloniti na vlastitu intuiciju, iako se regenerativan efekt uvijek ostvaruje.

Primjena navedenih brojčanih nizova obavlja se s ciljem uspostavljanja Norme Stvoritelja.

atma.hr – 52
Evo nekoliko univerzalnih brojevnih nizova koje je predložio dr. Grabovoj:

Oboljenje dišnih puteva: 5823214

Oboljenje probavnih organa: 5321482

Bolesti bubrega i mokraćnih organa: 8941254

Živčane bolesti: 148543293

Očne bolesti: 1891014

Nesanica: 514248538

Alergije: 45143212

Prehlada: 5189912

Harmoniziranje Sadašnjosti 71042 

Harmoniziranje Budućnosti 148721091 

Harmoniziranje Prošlosti 7819019425 

Biljke 811120218 

Životinje 555142198110 

Normaliziranje Financijske situacije 71427321893 

Rješenje općenitih pitanja/problema 212309909 

Harmoniziranje Obiteljskih odnosa 285555901 

Harmoniziranje odnosa na radnom mjestu 141111963 

Usmjerenost djece pri učenju 212585212 

Transformacija neg. u pozitivno 1888948 

atma.hr – 52
U svrhu bolje koncentracije, okružite se odgovarajućim brojčanim nizovima, položite ih u novčanik, putovnicu ili drugi dokument. Zamislite brojčane nizove na svom radnom mjestu ili stanu.

Porod bez problema 212580911

Kod nesanice ili pretjerane potrebe za snom 514248538

Harmoniziranje odnosa među kolegama 14111963

Vizualizirajte ljubičastu sferu, brojčani nizovi kreću se uz rub sfere.

Stvaranje harmoničnih odnosa u okolini 5154891

Povezivanje sa Stvoriteljem 12370744

Rješavanje pitanja i problema 25122004

Stabilnost u poslovnim poduhvatima 212309909

Rješavanje društvenih problema 8137142133914

Normaliziranje financijske situacije 71427321893

Sprječavanje prometnih nesreća 11179

Brojčani niz slobode 9189481

Reguliranje Norme na cijeloj zemaljskoj kugli i bliskom Kozmosu 19725181

Smanjenje kriminala u gradovima 978143218

Pretvaranje negativnih informacija u pozitivne 19751

atma.hr – 52
Brojevi nisu samo matematički znakovi, već energija Stvoritelja. Putem samo jednog broja ili brojčanog niza može nastupiti iscjeljenje. Iz knjige Grigoria Grabovoia možemo uzeti brojčani niz u cilju iscjeljenja konkretne bolesti, položiti ga u sferu, sferu misaono reducirati na veličinu glave šibice, te iscjeliteljsku vibraciju implicirati (uvesti) u tijelo i tamo ostaviti određeno vrijeme.

Također je moguće brojeve i brojčane nizove predočiti u različitim bojama i svjetlosnim nijansama.

Sve vježbe koncentracije moraju se obavljati u stanju inspiracije, znači, stupanjem u stanje Duha.

Normiranje tjelesne težine

1. Postavite brojčani niz 4812412 (Pretilnost) u jednu malu Sferu.

2. Sabijte Sferu na veličinu točke i uvedite ju u trbuh.

3. Brojčani niz 1823451 (općeniti brojčani niz za metaboličke bolesti) postavite udrugu malu Sferu i uvedite u hipofizu.

Tehnologije za pomlađivanje

Koncentracija na fotografiju

Uzmite svoju fotografiju na kojoj izgledate mladi i sretni, držite je u visini očiju. U prostoru između Vašeg lica i fotografije, na površini čela vizualizirajte brojčane nizove:

2145432 i 2213445 i koncentrirajte se na njih.

Dodatno morate ove brojčane nizove obasjati srebrno – bijelim Svjetlom.

Jednostavnosti radi, ove brojčane nizove možete napisati na fotografiji iznad glave. Za vrijeme koncentracije podsjetite se na najsretnije momente iz mladosti, sadašnjosti i budućnosti.

Ovo možete ponoviti više puta na dan, dok se ne integrira u Svijest. Po vlastitom nahođenju, možete nastaviti s istom vježbom.