Foto: pixabay.com

Grigori Grabovoi razvio je brojne metode i tehnologije upravljanja tj. koncentracije svijesti radi postizanja željenih rezultata. Sve njegove metode znanstveno su istražene i potvrđene te prilagođene za individualan i samostalan rad svakog pojedinca.

atma.hr – 78
One su odgovor na pitanja kao što su uzrok bolesti, korekcija zdravlja, pomlađivanje, regeneracija organa, usklađivanje događaja u ljudskom životu, Zemlji i Svemiru.

  • Metoda koncentracije na brojčane nizove
  • Metoda koncentracije na geometrijske oblike
  • Metoda koncentracije na udaljene dijelove Svijesti
  • Metoda koncentracija na objekte, biljke, elemente prirode
  • Metoda koncentracije na zvuk
  • Metoda koncentracije na riječi i tekst
  • Metoda koncentracije na boje
  • Metode obnavljanja materije
  • Metode obnavljanja i uspostavljanja organizma itd.

PRIMJER UPRAVLJANJA METODOM KONCENTRACIJE NA GEOMETRIJSKE OBLIKE

Upravljanje stvarnošću vrši se putem Svijesti kroz stvaranje i optičko doživljavanje simboličke slike dodijeljene određenom događaju ili situaciji ili objektu stvarnosti. Izravnim djelovanjem na transformaciju optičke slike u pravcu Norme, fizički predmet ili događaj se mijenja. Najbolji oblik za ostvarenje cilja postizanja Norme je kugla (sfera).

atma.hr – 75Usklađivanje i normaliziranje bilo koje situacije ili zdravlja postiže se djelovanjem apsolutne Norme, tj. stanja vječnosti, ljubavi i svjetlosti Boga. Namjernim i ciljanim usmjeravanjem svijesti, tj. upravljanjem, svaki neskladan događaj pretvara se u skladan.

Na primjer: možete zamisliti neku bolest kao sferu smeđe boje, ali u svom umu promijenite smeđu boju u blistavo srebrenu. Time se problem pretvara u pozitivno.

Svi ljudi imaju sposobnost da ozdrave i to da ozdrave odmah! Treba znati da čovjek nema bolesti u svom kanonskom obliku. Bolest je vanjska informacija koja se negdje propustila unutar objekta informacije koji odgovara zdravom čovjeku.

Ponuđene tehnologije provode se bez pritiska, u tihim uvjetima. Meditacija  ovdje nije potrebna.

Vaš um, vaša svijest već posjeduju  sve što je potrebno. Vi jednostavno aktivirate svoju svijest pomoću slika i provoditi svoje ciljeve: kako kroz logiku tako  i kroz svoje duhovne strukture – duša, duh.

atma.hr – 39

PRIMJER UPRAVLJANJA METODOM  KONCENTRACIJE NA BROJČANE NIZOVE

Svaka situacija se može izraziti brojevima. Svakom problemu može se pridružiti određeni brojčani niz. Grigori Grabovoi je objavio dvije važne knjige o ovoj temi: “Regeneracija zdravlja koncentracijom na brojčane nizove” i “Metode koncentracije za svaki dan”. U njima autor piše o njegovim “Iscjeljiteljskim brojčanim nizovima” i kako oni doprinose regeneraciji organa.

Svaki broj ima duhovnu i energetsku strukturnu vibraciju, koja samostalno djeluje i  broj je potpuno neovisan o jeziku kojim se izgovara. Slična strukturna vibracija također leži iza svake riječi i svakog zvuka. Isto vrijedi i za niz brojeva, koji titra u određenoj frekvenciji. Brojčani nizovi imaju svoje korelacijske strukturne vibracije.

Područja Svijesti su povezana s brojevima. Koncentracijom na brojeve vibracije brojeva aktiviraju vibracije u određenim područjima svijesti. Prema tome, broj je čvrsta metoda ‘upravljanja’. Brojevi su također kroz upravljanje međusobno povezani s duhovnom razinom. Koncentracije na brojeve pomažu razvoj duha i širenje razine svijesti.

atma.hr – 78
Brojčani nizovi pomažu strukturiranju razine naše svijesti koja je platforma upravljanja  našim zdravljem i događajima. Tijekom koncentracije na brojeve budite potpuno svjesni svog tijela i gledajte ga i i osjećajte totalno i potpuno zdravim. To je presudno za brz oporavak i povratak u Normu. Budite otvoreni i prijemčivi u ovom jedinstvenom kreativnom procesu. Cilj je uvijek Norma, a Norma je početno, nepromijenjeno ili neoštećeno stanje duha.

Metode koncentracije na brojčane nizove  za  liječenje bolesti su vrlo jednostavne i učinkovite. U svojoj prvoj knjizi autor navodi nazive bolesti i za svaki dodjeljuje specifičan i jedinstven brojčani niz. Brojčani nizovi za bolesti se sastoje od pet, sedam, osam ili devet znamenki. Brojevi s deset, jedanaest ili dvanaest znamenaka koriste se za  upravljanje događajima. Koncentracija na određeni brojčani niz pomaže izlječenju odnosne bolesti.

Ne čudi onda pitanje: zašto je ova metoda tako jednostavna, a tako učinkovita?

atma.hr – 75Svaka bolest je odstupanje od Norme. Odstupanje može biti izraženo u raznim stanicama, organima, ili na bitnim funkcijama organizma. Izliječiti bolest zapravo znači povratak u Normu. Brojčani nizovi  olakšavaju taj povratak. Fokusiranje na brojčane nizove pomaže u prilagođavanju stanju Norme, što rezultira izlječenjem od bolesti.

Brojevi nisu samo matematički znakovi, oni su energija Stvoritelja.

Možete odabrati broj iz knjige Grigori Grabovoia prema bolesti koji želite iscijeliti, stavite ga u polje koncentracije i psihički smanjite na veličinu točke, dopustite vibracijama iscjeljivanja da uđu u tijelo i ostavite ih tamo neko vrijeme.

Isto tako možete samo zamisliti broj ili niz u raznim bojama i svjetlu. Možete ih pisati. Možete jednostavno zapamtiti i ponoviti. Brojčani nizovi mogu biti prikazani u srebrno-bijeloj boji i mentalno uvedeni u bolesni  organ osobe.

Brojčani nizovi imaju  utjecaj na tijelo i bez koncentracije na njih. No, koncentrirajući se na ove brojeve, učinak je uvelike poboljšan.

26 HOLISTIČKA ANATOMIJA

HOLISTIČKA ANATOMIJA

Integrativan vodič kroz ljudsko tijelo

Komplementarni i alternativni pristupi zdravlju i medicini sve su više prihvaćeni kako ograničenja konvencionalnih tretmana postaju sve vidljivija. Ova knjiga predstavlja autoritativnu studiju anatomije, fiziologije i patologije, ali cijelu raspravu autorica proširuje povezujući znanost o tijelu i razne oblike alternativnih pristupa zdravlju kako bi istražila način na koji ljudsko tijelo funkcionira – i način na koji stupa u interakciju sa svojim okružjem te kako to postojanje doživljava na emocionalnoj i duhovnoj razini.

440 stranica, format: 16×23 cm

Cijena: 165 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here