Dragi istraživači unutarnjeg mira,

pozivam vas na duboko transformirajuće iskustvo koje vas čeka na našem seminaru Ho’oponopona, koji će se održati 02.-03.12. u Zagrebu!
Ovo je prilika da se upustite u putovanje prema unutarnjem iscjeljenju, oslobađanju tereta prošlosti te otvaranju vrata sreći i ispunjenju.

Pogledajte emisiju Na rubu znanosti s Mabel:

Što je Ho’oponopono?

Ho’oponopono nije samo riječ – to je drevna havajska metoda iscjeljenja uma i duše koja nas podsjeća na moć opraštanja, prihvaćanja i ljubavi prema sebi i drugima. Ova duboka tehnika temelji se na ideji da smo mi odgovorni za sve što se događa u našem životu i da imamo moć mijenjati svoje iskustvo promjenom svoje unutarnje perspektive i brisanjem programa i sjećanja koji se ponavljaju.

Klinički psiholog dr. Ihaleakalá Hew Len postao je poznat po svojoj revolucionarnoj primjeni Ho’oponopono tehnike u iscjeljenju zatvorskog osoblja i zatvorenika s teškim psihičkim poremećajima. Njegova učenica Mabel Katz, naša učiteljica Ho’oponopona, prenosi ovu metodu širom svijeta kako bi svima omogućila priliku za unutarnje iscjeljenje i preobrazbu.
Ona će voditi dvodnevni seminar u Zagrebu, već deseti put!

Ho’oponopono seminar nije samo još jedan seminar; to je putokaz prema oslobođenju od emocionalnih blokada, negativnih uvjerenja i stresa koji nas drže zarobljenima u vrtlogu prošlosti. Ova metoda nas podsjeća da je sve u nama i da se možemo osloboditi tereta prošlih sjećanja te stvoriti život kakav zaslužujemo.

Seminar će vas voditi kroz dubine Ho’oponopono metode, pomažući vam da:

  • Oslobodite se emocionalnih blokada: Naučit ćete načine i alate kako osloboditi emocije poput ljutnje, tuge i straha te napraviti mjesta za radost i ljubav.
  • Iscijelite odnose: Ho’oponopono nas uči kako ispraviti i iscijeliti odnose s drugima, ali i samima sobom.
  • Osvijestite svoju moć: Shvatit ćete da ste odgovorni za baš sve u svom životu, i upravo ta odgovornost omogućit će vam da mijenjate okolnosti svog života.
  • Postignete unutarnji mir: Otkrit ćete kako pronaći ravnotežu i mir u svakodnevnom životu, čak i usred izazova.
  • Surađujete s Bogom: Više nikada nećete biti žrtva nikoga i ničega.

Dok budete uranjali u ovo transformirajuće iskustvo, osjećat ćete kako se vaša duša budi, kako se svjetlost ulijeva u tamu, a teret prošlosti lagano podiže. Ovo iskustvo je putovanje ka vlastitoj suštini, prema dubokom unutarnjem iscjeljenju i spoznaji o vlastitoj snazi.

Nemojte propustiti ovu priliku za pozitivne promjene u svom životu. Pridružite nam se na seminaru Ho’oponopona – vaša sreća i ispunjenje čekaju na vas, a Ho’oponopono je ključ koji će vam pomoći da ih otključate.

Rezervirajte svoje mjesto već danas i krenite na putovanje prema unutarnjem preporodu. Vaša duša to zaslužuje, a vi ste spremni za to.

Prijavite se na seminar tako što ćete ispuniti prijavnicu koja je na OVOM LINKU.

Do kraja mjeseca je niža kotizacija za ranu uplatu.

Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć, javite se na [email protected]

Vidimo se!