Nedjelja, 12.5.2024. u 10:00, Osijek, Trg Lava Mirskoga 1

predavač Dr. A. Šukre

Ulaz je slobodan.

Iscjeljenje duhovnim pomoću učenja Brune Groninga

Postoji viša snaga koja je temelj svega živućeg i koja može iscjeljivati! Nazivali su je različitim imenima životna snaga (vis vitalis), prana, chi(ki), Božanska snaga…

Bruno Groning je o toj snazi imao intuitivno točno znanje koje je svojim jednostavnim učenjem približio ljudima.

Krug prijatelja Brune Groninga je neobavezno udruženje ljudi koji su spoznali vrijednost učenja Brune Groninga. U stotinama zajednica širom svijeta prenosi se njegovo učenje. Putem odgovarajućeg stava tijela i duha uči se primati Božansku snagu. Ta ‘iscjeljujuća struja’, koja se osjeti u tijelu, pospješuje pomoć i iscjeljenje čak  i od kroničnih, degenerativnih i teških organskih oboljenja.

     ‘Uzdaj se i vjeruj da pomaže, da iscjeljuje Božanska snaga’ (Bruno Groning)

Iscjeljenja se u velikom broju obrađuju po uzoru na kliničku anamnezu. Medicinsko-znanstvena stručna grupa (MWF) u okviru Kruga prijatelja Brune Groninga forum je od nekoliko tisuća liječnika i drugih pripadnika zdravstvenih struka. Oni provjeravaju sadržaj izvještaja i ukoliko je moguće dokumentaciju s liječničkim komentarima na osnovu medicinskih nalaza neovisnih liječnika.

Mnogobrojni izvještaji o uspjehu pokazuju, da je iscjeljenje duhovnim putom moguće i kod ovisnosti o alkoholu ili drogama, strahova, depresija, frustracija itd.

Svatko ima slobodne ruke da uz liječenje duhovnim putem provodi i liječničke tretmane. Bruno Goning je za vrijeme života pozdravio suradnju s liječnicima, ali u Krugu prijatelja Brune Groninga po uzoru  na Brunu Groninga ne provode se nikakva medicinska savjetovanja, pregledi i tretmani!

Članstvo u Krugu prijatelja je u svakom je trenutku dobrovoljno i besplatno kao što je i neovisno o nacionalnoj, ideološkoj i vjerskoj pripadnosti.

Sve aktivnosti u Krugu prijatelja Brune Groninga provode se bez novčanih naknada, a svi troškovi se pokrivaju iz dobrovoljnih priloga.

Za tražitelje pomoći i zainteresirane redovito se organiziraju besplatna i neobvezna informativna predavanja o Učenju Brune Gröninga.

Molimo Vas, da se u vezi toga obratite odgovarajućem kontaktnom mjestu pod

http://www.bruno-groening.org

OSIJEK 12.04.2024