Petak, 20.10.2023. u 19:00 – 20:15h, Zagreb, Martićeva ulica 8

Informativno predavanje “Pomoć i iscjeljenje prirodnim putem” po Učenju Brune Gröninga, medicinski dokazivo”, organizira udruga volontera “Krug prijatelja Brune Groeninga”. To je jedna je od najvećih organizacija za iscjeljenje duhovnim putem u svijetu.

U Krugu prijatelja zainteresirani mogu besplatno učiti primati božansku snagu. Ta iscjeljujuća struja, koja se osjeti u tijelu, može dovesti do iscjeljenja od kroničnih, degenerativnih pa i teških organskih oboljenja.

Bruno Gröning (1906-1959) je u Njemačkoj zbog masovnih iscjeljenja, pedesetih godina prošlog stoljeća izazvao pažnju svjetske javnosti, te ostavio znanje o primanju ove iscjeljujuće snage.

Danas u okviru Kruga prijatelja djeluje Medicinsko znanstvena stručna grupa MWF, forum od nekoliko tisuća liječnika i drugih pripadnika zdravstvenih struka. Liječnici provjeravaju iscjeljenja, sastavljaju izvještaje i gdje je moguće dokumentiraju iscjeljenja nalazima. Postoje izvještaji o iscjeljenjima djece, životinja i biljaka.

U Krugu prijatelja Brune Gröninga članstvo je dobrovoljno i besplatno, a svi troškovi pokrivaju se iz dobrovoljnih priloga. Cilj učenja Brune Gröninga je da od bolesnog čovjeka učini čovjeka koji se raduje životu i koji je slobodan od tjelesnih i duhovnih opterećenja. Također se ne daju dijagnoze, lijekovi ili terapije i ne savjetuje se izbjegavanje liječničke pomoći.

Osim toga Krug prijatelja Brune Gröninga je svibnju 2013. godine dobio Nagradu za mir (Peace Pole Award) od Svjetske udruge molitelja za mir (Word Peace Prayer Society – WPPS), koja udruga djeluje pod pokroviteljstvom UN-a. Između ostalih ovu nagradu su dobili dobitnica Nobelove nagrade za mir Majka Tereza, kao i dobitnik Nobelove nagrade za mir Dalaj Lama, te papa Ivan Pavao II.

Više informacija:

IMG 20231011 150405