Image by freepik

Svemir će ovim znakovima Zodijaka stvoriti takve događaje da će se cijeli život posložiti poput slagalice i da se nađu licem u lice sa svojom drugom polovicom. Ovo definitivno ne mogu izbjeći!

atma.hr – 52
Blizanci

Mlad Mjesec 6. lipnja/juna dogodit će se u vašem znaku, a u njega će ući Jupiter koji vlada brakom.

Za mnoge Blizance prvi mjesec ljeta zaista može dovesti do ljubavnog susreta.

Najvjerojatnije će se poznanstvo dogoditi na putovanju.

Vaš budući partner može biti stranac ili netko vezan uz vašu karijeru (na primjer, šef ili samo kolega).

Jarac

Dva puna Mjeseca u vašem znaku ovog ljeta, plus dugo razdoblje tranzita Marsa od rujna/septembra do kraja travnja/aprila u sektoru vašeg partnerstva definitivno će unijeti novu vezu u vaš život.

Poznanstvo se može dogoditi na ljeto, a isprva će se dogoditi kratkotrajno, možete se samo upoznati, razmijeniti kontakte i to je to.

Ali od rujna/septembra ova osoba može postati aktivnija i bit će spremna promijeniti mnogo toga u svom uobičajenom životu zbog vas, čak i preseliti se iz drugog grada.

atma.hr – 52
Djevica

U rujnu/septembru počinje dvogodišnji ciklus pomrčina u vašem znaku pa već 18. rujna/septembra možete uploviti u ozbiljnu vezu.

Možda će započeti romansa koja je zapravo već postojala početkom ožujka/marta, ali se nije razvila.

No, moguće je da ćete upoznati novog partnera, no čini se da tome pridonosi dugo razdoblje samoće.

Dopustite sebi da u kolovozu/avgustu 2024. odete na izlet, boravite u prirodi, samo slušate sebe i svoje istinske želje duše.

Nova osoba će doći zbog vašeg novog stanja – vibracija će se promijeniti, a vi ćete se otvoriti sreći.

Ovan

Crni Mjesec će se kretati kroz sektor vašeg partnerstva od 30. lipnja/juna, što znači da se može dogoditi pukotina u postojećem odnosu u obliku izdaje ili u obliku vašeg interesa za drugu osobu.

Pojedinim pripadnicima ovog znaka Lilit u Vagi donijet će veze koje možda neće imati sasvim zdrav kontekst – ljubavne trokute, pojavu druge osobe u vezama.

Mladi mjesec 2. listopada/oktobra preokrenut će vaš svijet i shvaćanje suštine zajednice – u život će uletjeti osoba s kojom ćete gotovo biti spremni zasnovati obitelj i započeti zajednički život.

atma.hr – 52
Vaga

Od srpnja/jula 2024. postat ćete izrazito privlačni – Crni Mjesec ulazi u vaš znak, a već 7. rujna/septembra ondje se spaja s Venerom.

Vjerojatno ćete imati veliku potrebu otkriti svoju senzualnu stranu pa ćete zbog promjene svog imidža prirodno privući nove veze u svoj život.

To može biti osoba visokog društvenog statusa jer će u rujnu/septembru Mars (gospodar vaših partnera) ući u znak Raka.

I započet će dugo razdoblje vaše analize osobnih ciljeva i svrhe – odnosi će uvelike promijeniti vektor vašeg života.

Pripremite se za jesensku oluju koja će promijeniti vašu sudbinu!

Julija Lifanova

ATMA/wday/Pripremila: Suzana Dulčić