Tema ovog retreata će između ostalog biti vrijeme za usporavanje, rad na sebi, pročišćavanje vlastitog karaktera i otpuštanje stvari, ideja, vjerovanja koji nam više ne trebaju. Radit ćemo na emocijama i energijama tuge, melankolije, žalovanja, ali i osobnog integriteta, mudrosti, nenavezanosti, hrabrosti….

Pogledat ćemo što se događa s našim tijelima, fizičkim, emotivnim, mentalnim….. u tim situacijama, koje asane vježbati i na koji način. Koristit ćemo pranayamu i znanja iz tradicionalne kineske medicine, i tehnike meditacije kako bismo osvijestili i zdravo se nosili s tim gubitkom naše energije ili potrošene esencije.

Vjezbat ćemo dinamičnije stilove poput dragon dancea, prilagođen za godišnje doba jeseni, i sve što ona nosi i za što nas priprema. Naravno u kombinaciji s pranayamom za meridijane pluća i debelog crijeva koji su tada dominantni.

Ako niste do sada probali, vježbat ćemo stajacu meditaciju, Wu – Ji, kako bismo se na drugačiji način povezali sa Majkom Zemljom i samim sobom. Radi boljeg balansa naše zivotne energije, neizostavan dio naše yoga prakse, posebno pred kraj dana, bit će i yin yoga, yoga nidra, mantranje i obavezno druženje.

Za sve ljubitelje mantranja, koristit ćemo i te drevne metode radi podizanja vibracije i osjećaja unutarnjeg mira.

Retreat se održava u divnom @hotel.korinjak na prekrasnom otoku Ižu i svi ste pozvani.
Ako osjećate da rezonirate s ovom pričom, pridružite nam se da vjezbamo, dišemo, mantramo i družimo se zajedno.

Sve informacije i upiti na mail: [email protected] ili instagram profil @yinyogacroatia